Uw woning verkopen

 

Al onze medewerkers zijn van de streek. Ze kennen de buurt en wonen er graag. Uw pand aanbevelen doen ze dus met oprecht enthousiasme: dat wekt vertrouwen bij uw kandidaat-koper.


‘Als ik de verkoop uitbesteed, heb ik dan nog zicht op het verloop?’ Natuurlijk. U krijgt via uw eigenaarslogin toegang tot ons intranet. Hoeveel bezoeken zijn er al geweest en wanneer staan de volgende ingepland? Waar wordt uw pand overal gepromoot? U volgt het allemaal op de voet. Mails van uw (potentiële) koper komen tegelijk bij u én ons toe. Doet hij bijvoorbeeld een bod? Dan weet u dat even snel als wij. Van transparante communicatie gesproken!


Staat uw woning te koop? Dan moet u dat laten weten aan álle geïnteresseerden. habicom stelt daarom een gepersonaliseerd mediaplan op. Onze professionele fotograaf brengt uw pand sprekend in beeld. Daarna zetten we het bijzonder uitgebreid in de kijker. Op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Op meer dan tien vastgoedwebsites. In gedrukte media zoals Gazet van Antwerpen, De Streekkrant, De Zondag, ’t Periodiekske, De Passant, …


habicom is uw verkoper, maar meer nog uw adviseur. Hebt u een financiële, fiscale of juridische vraag? Spring gerust bij ons binnen. Iedere medewerker heeft zijn specialiteit en helpt u graag verder. Wil uw potentiële koper een offerte voor renovatiewerken, of een plan dat de inrichtingsmogelijkheden toont? Wij zorgen ervoor!

Bij een verkoop komt veel papierwerk kijken. Compromis, akte, EPC-attest, elektriciteitattest,…? Wees gerust: wij verzamelen alle documenten voor u en werken samen met de notaris van uw keuze.

Onze mediapartners bij de verkoop/verhuur van uw eigendom

CONTACT

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.