IN OPTIE !! Uiterst ruime woning met polyvalent bijgebouw

OMSCHRIJVING

IN OPTIE !! Bent u op zoek naar een uiterst ruime woning op een groot perceel met de ideale ligging? Bekijk dan zeker deze unieke halfopen bebouwing met 6 slaapkamers, 3 badkamers en polyvalent bijgebouw.
Gelegen op 300 m van het gezellige dorpscentrum en met zowel de A12 als de E19 op enkele minuten afstand geniet je hier van optimale bereikbaarheid, en toch met een zeer grote tuin omgeven door groen.
Bekijk zeker de website www.guidogezellestraat82.be waarop u alle handige weetjes over de buurt en de woning kan raadplegen.
De buitenruimte bestaat uit een oprit waarop maar liefst 5 wagens kunnen parkeren, een aangelegd terras en een ruime tuin van 850 m². Op de verdiepingen zijn nog extra terrassen die grenzen aan de slaapkamers.
Achter de garage met sectionaalpoort is er een bijgebouw dat momenteel als praktijkruimte wordt gebruikt. Hier is airco met verwarming, een apart toilet en een keukentje met gootsteen en koelkast.
We betreden de woning via de ruime inkomhal met apart gastentoilet. De uiterst royale woonkamer (78 m²!) geniet enorm veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en het halfopen karakter.
Achteraan is er de recent vernieuwde keuken met alle nodige toestellen en de aansluitende ontbijthoek die dankzij de hoge ramen een mooi zicht geeft op de prachtige tuin.
Verder is er op het gelijkvloers nog een handige berging achter de keuken met inrichting voor wasmachine.
Via de nachthal op de eerste verdieping bereik je 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, dubbele lavabo en kolomkast en een apart toilet. De Master Bedroom (4,50x4,00) geeft toegang tot een groot dakterras (18m²) en heeft een eigen dressing én eigen badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel.
Op de bovenste verdieping zijn er nog 2 grote slaapkamers (14 & 15 m²), een douchekamer met 3e toilet en een bergruimte.
Tenslotte is er nog een droge en propere kelder waar zich de technieken bevinden en ruimte is voor proviant.

Samengevat:
- Gigantische woonkamer en nieuwe leefkeuken met veel lichtinval
- Polyvalent bijgebouw, geschikt voor zelfstandige activiteit, bureel, hobby...
- 6 volwaardige slaapkamers, 3 badkamers en op elke verdieping een toilet
- Zeer ruime tuin en royale terrassen

Ontdek de vele troeven van deze unieke woning op een toplocatie in de Antwerpse Zuidrand!

EPC:  228 kWh/m²

Stedenbouwkundige informatie aangevraagd.


Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be.
Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt.
  

Bezoek de website van dit pand

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

20120817-0001187037-00000001-4

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

228 kWh/m2

Voorkooprecht

Nog niet aangevraagd

Bouwvergunning verkregen

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding en herstelvordering

Nog niet aangevraagd

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Juridische beslissing

Nog niet aangevraagd

Bestemming

In aanvraag

Documenten

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Noord

Type dak

Niet meegedeeld

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Volledig ingebouwd

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Erfgoed

Nee

€ 820.000

 • 6

 • 3

 • 296 m2

Uw vastgoedadviseur

Heidi Bruyninckx

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons


€ 820.000

 • 6

 • 3

 • 296 m2

IN OPTIE !! Uiterst ruime woning met polyvalent bijgebouw

Uw vastgoedadviseur

Heidi Bruyninckx

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

 • Prijs: € 820.000
 • Kadastraal inkomen: € 2.092
 • Aantal slaapkamers: 6
 • Aantal badkamers: 3
 • Garage: 1
 • Adres: Guido Gezellestraat 82, 2630 AARTSELAAR
 • Netto oppervlakte: 296 m²
 • Woongedeelte: 78 m²
 • Grondoppervlakte: 1355 m²
 • Bouwjaar: 1955

OMSCHRIJVING

IN OPTIE !! Bent u op zoek naar een uiterst ruime woning op een groot perceel met de ideale ligging? Bekijk dan zeker deze unieke halfopen bebouwing met 6 slaapkamers, 3 badkamers en polyvalent bijgebouw. Gelegen op 300 m van het gezellige dorpscentrum en met zowel de A12 als de E19 op enkele minuten afstand geniet je hier van optimale bereikbaarheid, en toch met een zeer grote tuin omgeven door groen. Bekijk zeker de website www.guidogezellestraat82.be waarop u alle handige weetjes over de buurt en de woning kan raadplegen. De buitenruimte bestaat uit een oprit waarop maar liefst 5 wagens kunnen parkeren, een aangelegd terras en een ruime tuin van 850 m². Op de verdiepingen zijn nog extra terrassen die grenzen aan de slaapkamers. Achter de garage met sectionaalpoort is er een bijgebouw dat momenteel als praktijkruimte wordt gebruikt. Hier is airco met verwarming, een apart toilet en een keukentje met gootsteen en koelkast. We betreden de woning via de ruime inkomhal met apart gastentoilet. De uiterst royale woonkamer (78 m²!) geniet enorm veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en het halfopen karakter. Achteraan is er de recent vernieuwde keuken met alle nodige toestellen en de aansluitende ontbijthoek die dankzij de hoge ramen een mooi zicht geeft op de prachtige tuin. Verder is er op het gelijkvloers nog een handige berging achter de keuken met inrichting voor wasmachine. Via de nachthal op de eerste verdieping bereik je 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, dubbele lavabo en kolomkast en een apart toilet. De Master Bedroom (4,50x4,00) geeft toegang tot een groot dakterras (18m²) en heeft een eigen dressing én eigen badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel. Op de bovenste verdieping zijn er nog 2 grote slaapkamers (14 & 15 m²), een douchekamer met 3e toilet en een bergruimte. Tenslotte is er nog een droge en propere kelder waar zich de technieken bevinden en ruimte is voor proviant.

Samengevat: - Gigantische woonkamer en nieuwe leefkeuken met veel lichtinval - Polyvalent bijgebouw, geschikt voor zelfstandige activiteit, bureel, hobby... - 6 volwaardige slaapkamers, 3 badkamers en op elke verdieping een toilet - Zeer ruime tuin en royale terrassen

Ontdek de vele troeven van deze unieke woning op een toplocatie in de Antwerpse Zuidrand!

EPC: 228 kWh/m² Stedenbouwkundige informatie aangevraagd.

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be. Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

20120817-0001187037-00000001-4

EPC

228 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Noord

Type dak

Niet meegedeeld

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Volledig ingebouwd

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek