IN OPTIE !! Luxe appartement op het Eilandje

OMSCHRIJVING

IN OPTIE !! Op de A+ locatie 'Het Eilandje' in Antwerpen treffen we dit unieke duplex-appartement aan. Elk detail is doordacht en draagt bij tot de exclusiviteit van het geheel.
Proef van de constante vakantiesfeer in deze levendige wijk met monumentale gebouwen, gezellige kasseiwegen met terrasjes en hippe beleef-adresjes en musea.
Het Riga-gebouw voldoet aan alle moderne normen voor energiezuinig en comfortabel wonen. Bovendien werd dit appartement afgewerkt met de meest kwalitatieve en hoogstaande materialen.

Op de vierde en bovenste verdieping is de uiterst lichte leefruimte gesitueerd. De geniale indeling van eetkamer, zithoek en bureau- of ontspanningsruimte lopen door rondom de trappenkolom. Op deze manier geniet je royale lichtinval en kan je optimaal genieten van de 2 ruime terrassen die je de hele dag door zowel een plekje in de zon als in de schaduw garanderen!
De open keuken is een absoluut pronkstuk dankzij een groot eiland in inox met design Bora kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, oven met steamfunctie én magnetron met grill, Quooker kraan, vaatwasser en koel-vries combinatiekast.
In de woonkamer is er nog een geïnstalleerde wijnkoeler en overal is er design verlichting voorzien.
Op de derde verdieping die zowel met de lift als de trap te bereiken is, vinden we 2 slaapkamers en een ruime nachthal die volledig zijn uitgerust met inbouwkasten.
Beide slaapkamers geven bovendien toegang tot een derde ruim terras.
De badkamer is voorzien van een zeer grote inloopdouche met inbouwkraan en regendouche. Op beide verdiepingen is er een apart toilet met handenwasser.
Bij het appartement hoort nog een ruime kelderberging en 4 toegewezen fietsstallingen.
Een ruime garagebox kan worden aangekocht voor € 50.000, een overdekte autostaanplaats in het gebouw kost € 35.000.

Alle troeven op een rijtje:
  
 • Luxueus wonen op een absolute toplocatie
 • Airconditioning op beide verdiepingen
 • Zeer energiezuinig
 • 3 ruime terrassen met verschillende oriëntaties en uitzichten
 • Optimale benutting van ruimte door ingemaakte maatkasten

EPC: 89 kWh/m²
Stedenbouwkundige inlichtingen aangevraagd

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op 03-449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be.
De waarde van uw eigendom kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.
  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

11002-G-2013_54176/EP01410/A001/D01/SD015

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

89 kWh/m2

Voorkooprecht

In aanvraag

Bouwvergunning verkregen

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Juridische beslissing

Nog niet aangevraagd

Bestemming

In aanvraag

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Plat dak

Lift

Ja

Keuken

Niet meegedeeld

Beglazing

Dubbel

Erfgoed

Nee

€ 545.000

 • 2

 • 1

 • 109 m2

Uw vastgoedadviseur

Heidi Bruyninckx

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons


€ 545.000

 • 2

 • 1

 • 109 m2

IN OPTIE !! Luxe appartement op het Eilandje

Uw vastgoedadviseur

Heidi Bruyninckx

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

 • Prijs: € 545.000
 • Kadastraal inkomen: € 1.058
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Garage: 1
 • Adres: Indiëstraat 49, 2000 ANTWERPEN
 • Netto oppervlakte: 109 m²
 • Woongedeelte: 44 m²
 • Bouwjaar: 2016

OMSCHRIJVING

IN OPTIE !! Op de A+ locatie 'Het Eilandje' in Antwerpen treffen we dit unieke duplex-appartement aan. Elk detail is doordacht en draagt bij tot de exclusiviteit van het geheel. Proef van de constante vakantiesfeer in deze levendige wijk met monumentale gebouwen, gezellige kasseiwegen met terrasjes en hippe beleef-adresjes en musea. Het Riga-gebouw voldoet aan alle moderne normen voor energiezuinig en comfortabel wonen. Bovendien werd dit appartement afgewerkt met de meest kwalitatieve en hoogstaande materialen.

Op de vierde en bovenste verdieping is de uiterst lichte leefruimte gesitueerd. De geniale indeling van eetkamer, zithoek en bureau- of ontspanningsruimte lopen door rondom de trappenkolom. Op deze manier geniet je royale lichtinval en kan je optimaal genieten van de 2 ruime terrassen die je de hele dag door zowel een plekje in de zon als in de schaduw garanderen! De open keuken is een absoluut pronkstuk dankzij een groot eiland in inox met design Bora kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, oven met steamfunctie én magnetron met grill, Quooker kraan, vaatwasser en koel-vries combinatiekast. In de woonkamer is er nog een geïnstalleerde wijnkoeler en overal is er design verlichting voorzien. Op de derde verdieping die zowel met de lift als de trap te bereiken is, vinden we 2 slaapkamers en een ruime nachthal die volledig zijn uitgerust met inbouwkasten. Beide slaapkamers geven bovendien toegang tot een derde ruim terras. De badkamer is voorzien van een zeer grote inloopdouche met inbouwkraan en regendouche. Op beide verdiepingen is er een apart toilet met handenwasser. Bij het appartement hoort nog een ruime kelderberging en 4 toegewezen fietsstallingen. Een ruime garagebox kan worden aangekocht voor € 50.000, een overdekte autostaanplaats in het gebouw kost € 35.000.

Alle troeven op een rijtje:

·Luxueus wonen op een absolute toplocatie ·Airconditioning op beide verdiepingen ·Zeer energiezuinig ·3 ruime terrassen met verschillende oriëntaties en uitzichten ·Optimale benutting van ruimte door ingemaakte maatkasten

EPC: 89 kWh/m² Stedenbouwkundige inlichtingen aangevraagd

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op 03-449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be. De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

11002-G-2013_54176/EP01410/A001/D01/SD015

EPC

89 kWh/m2

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Plat dak

Lift

Ja

Keuken

Niet meegedeeld

Beglazing

Dubbel

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek