!! IN OPTIE !! Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in het centrum van Mortsel

Adres: Vestinglaan 26, 2640 MORTSEL

OMSCHRIJVING

!! IN OPTIE !!
PRE-SALE Kijkmoment op zaterdag 4 februari 2023 vanaf 10u!! Bieden kan tot maandag 06/02/2023 18u00!! Inschrijven VERPLICHT via 03 449 42 41 of hallo@habicom.be

In het centrum van Mortsel bieden wij u deze instapklare gezinswoning (176m²) aan met 4 volwaardige slaapkamers. De woning werd quasi volledig gerenoveerd met gebruik van kwalitatieve materialen!
De woning zelf is gelegen op wandelafstand van de markt en het station in Mortsel en bevindt zich in de directe nabijheid van scholen, winkels, verbindingswegen, openbaar vervoer enzovoort. Ondanks de ligging pal in het centrum van Mortsel is het hier toch rustig wonen!
Achter de woning is er een aangelegde tuin  zonder inkijk met grote tuinberging en terras waar u kan genieten van de avondzon.
De woning is modern ingericht met behoud van mooie en authentieke elementen, zoals hoge plafonds, mouluren en prachtige parket. De karakteristieke gevel van de woning is mooi meegenomen.

Qua technieken is de woning volledig in orde: de verwarming verloopt op gas , de elektriciteit werd vernieuwd en is conform aan de voorschriften van het AREI. Er is overal dubbele beglazing met aluminium schrijnwerk
en de achtergevel + dak werden volledig vernieuwd en voorzien van isolatie.

Indeling:

We betreden de woning via de centrale inkomhal. Hier is voldoende ruimte voor vestiaire en is er een apart gastentoilet met handenwasser.
De leefruimte komen we binnen via de mooie glazen deur die voor natuurlijke lichtinval zorgt in de hal. Er is overal gewerkt met kwalitatieve parketvloeren.
Achteraan werd een mooie uitbouw gerealiseerd (vergund). Ook hier werden de daken voorzien van voldoende isolatie.
De ruime leefkeuken werd ook volledig verbouwd en is voorzien van alle hedendaags comfort met kwalitatieve toestellen. Grenzend aan de keuken is er een praktische berging waar u aansluiting hebt voor was-en droogmachines.
Vanuit de eetkamer kijkt u uit op de aangelegde tuin. In de tuin kan u genieten van uw privacy. Er is geen vis-a-vis met achterburen!

Op de tussenverdieping werd een nieuwe badkamer geïnstalleerd  in 2018 (Steylaerts) die ook voorzien is van alle comfort (groot ligbad, inloopdouche, badkamermeubel met dubbele lavabo en spiegelkast, toilet).

Op de 1e en 2e verdieping vinden we telkens 2 zeer ruime en volwaardige slaapkamers. De slaapkamers op de 2de verdieping zijn voorzien van grote dakkapellen, wat het ruimtegevoel nog vergroot.

Onder de woning is er nog een droge kelder op stahoogte die momenteel enkel dient als berging.

Graag som ik voor u nog even de troeven op van deze ruime gezinswoning in het centrum van Mortsel
  
 • Centrale en rustige locatie te Mortsel op wandelafstand van het station, winkels, scholen, verbindingswegen, ziekenhuizen, openbaar vervoer, ...
 • Volledig instapklare woning
 • 4 volwaardige slaapkamers
 • Kwalitatief afgewerkte leefruimte op parket met veel licht en een volledig ingerichte keuken voorzien van alle comfort + prachtig gerenoveerde badkamer met ligbad en aparte inloopdouche
 • Dak en achtergevel volledig vernieuwd en voorzien van isolatie
 • Centrale verwarming op gas + elektriciteit conform aan voorschriften AREI

EPC: 253 kWh/m² jaar
Stedenbouw aanwezig

Met Presale komt de verkoop tot stand door middel van een bod in gesloten omslag. De instelprijs bedraagt 459.000 euro.
U vindt alle informatie in het Presale reglement op onze website www.habicom.be

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be.
Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt
  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

253 kWh/m2

Voorkooprecht

Niet van toepassing

Bouwvergunning verkregen

Ja

Dagvaarding en herstelvordering

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Nee

Juridische beslissing

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Woongebied

Afgebakend overstromingsgebied

Nee

Risicozone voor overstromingen

Nee

Overstromingsgevoelig

niet ingesteld

Afgebakende oeverzone

Nee

G-score

Klasse A

P-score

Klasse A

Comfort

Verwarming

CV op gas

Type dak

Zadeldak

Dakbedekking

Pannen

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Alle comfort

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Erfgoed

Nee

€ 459.000

 • 4

 • 1

 • 176 m2

Uw vastgoedadviseur

Ben Verhelst

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons


€ 459.000

 • 4

 • 1

 • 176 m2

!! IN OPTIE !! Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in het centrum van Mortsel

Adres: Vestinglaan 26, 2640 MORTSEL

Uw vastgoedadviseur

Ben Verhelst

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

 • Prijs: € 459.000
 • Kadastraal inkomen: € 824
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Adres: Vestinglaan 26, 2640 MORTSEL
 • Netto oppervlakte: 176 m²
 • Grondoppervlakte: 160 m²
 • Bouwjaar: 1930

OMSCHRIJVING

!! IN OPTIE !! PRE-SALE Kijkmoment op zaterdag 4 februari 2023 vanaf 10u!! Bieden kan tot maandag 06/02/2023 18u00!! Inschrijven VERPLICHT via 03 449 42 41 of hallo@habicom.be

In het centrum van Mortsel bieden wij u deze instapklare gezinswoning (176m²) aan met 4 volwaardige slaapkamers. De woning werd quasi volledig gerenoveerd met gebruik van kwalitatieve materialen! De woning zelf is gelegen op wandelafstand van de markt en het station in Mortsel en bevindt zich in de directe nabijheid van scholen, winkels, verbindingswegen, openbaar vervoer enzovoort. Ondanks de ligging pal in het centrum van Mortsel is het hier toch rustig wonen! Achter de woning is er een aangelegde tuin zonder inkijk met grote tuinberging en terras waar u kan genieten van de avondzon. De woning is modern ingericht met behoud van mooie en authentieke elementen, zoals hoge plafonds, mouluren en prachtige parket. De karakteristieke gevel van de woning is mooi meegenomen.

Qua technieken is de woning volledig in orde: de verwarming verloopt op gas, de elektriciteit werd vernieuwd en is conform aan de voorschriften van het AREI. Er is overal dubbele beglazing met aluminium schrijnwerk en de achtergevel + dak werden volledig vernieuwd en voorzien van isolatie.

Indeling:

We betreden de woning via de centrale inkomhal. Hier is voldoende ruimte voor vestiaire en is er een apart gastentoilet met handenwasser. De leefruimte komen we binnen via de mooie glazen deur die voor natuurlijke lichtinval zorgt in de hal. Er is overal gewerkt met kwalitatieve parketvloeren. Achteraan werd een mooie uitbouw gerealiseerd (vergund). Ook hier werden de daken voorzien van voldoende isolatie. De ruime leefkeuken werd ook volledig verbouwd en is voorzien van alle hedendaags comfort met kwalitatieve toestellen. Grenzend aan de keuken is er een praktische berging waar u aansluiting hebt voor was-en droogmachines. Vanuit de eetkamer kijkt u uit op de aangelegde tuin. In de tuin kan u genieten van uw privacy. Er is geen vis-a-vis met achterburen!

Op de tussenverdieping werd een nieuwe badkamer geïnstalleerd in 2018 (Steylaerts) die ook voorzien is van alle comfort (groot ligbad, inloopdouche, badkamermeubel met dubbele lavabo en spiegelkast, toilet).

Op de 1e en 2e verdieping vinden we telkens 2 zeer ruime en volwaardige slaapkamers. De slaapkamers op de 2de verdieping zijn voorzien van grote dakkapellen, wat het ruimtegevoel nog vergroot.

Onder de woning is er nog een droge kelder op stahoogte die momenteel enkel dient als berging.

Graag som ik voor u nog even de troeven op van deze ruime gezinswoning in het centrum van Mortsel

·Centrale en rustige locatie te Mortsel op wandelafstand van het station, winkels, scholen, verbindingswegen, ziekenhuizen, openbaar vervoer, ... ·Volledig instapklare woning ·4 volwaardige slaapkamers ·Kwalitatief afgewerkte leefruimte op parket met veel licht en een volledig ingerichte keuken voorzien van alle comfort + prachtig gerenoveerde badkamer met ligbad en aparte inloopdouche ·Dak en achtergevel volledig vernieuwd en voorzien van isolatie ·Centrale verwarming op gas + elektriciteit conform aan voorschriften AREI

EPC: 253 kWh/m² jaar Stedenbouw aanwezig

Met Presale komt de verkoop tot stand door middel van een bod in gesloten omslag. De instelprijs bedraagt 459.000 euro. U vindt alle informatie in het Presale reglement op onze website www.habicom.be

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be. Wenst u de waarde van uw woning te kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

EPC

253 kWh/m2

Comfort

Verwarming

CV op gas

Type dak

Zadeldak

Dakbedekking

Pannen

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Alle comfort

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek