Ruim en lichtrijk 2 slpk appartement rustig, doch centraal gelegen te Mortsel!

OMSCHRIJVING


Bezoeken kunnen enkel via onze website ingepland worden.

In de toffe Dieseghem wijk vinden dit ruime 2 slaapkamer appartement, gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalig gebouw (zonder lift). Het appartement is centraal gelegen, maar tevens ook rustig nabij Mortsel centrum. Openbaar vervoer, scholen en winkels bevinden zich op wandelafstand. Grote invalswegen en autostrades zijn eenvoudig bereikbaar. Het appartement kreeg een kleine opfrisbeurt en is nu helemaal klaar voor een nieuwe bewoner!

Indeling:
Via de trap bereiken we de eerste verdieping en betreden we het appartement in de centrale inkomhal met vestiaire. De inkomhal is het centrale punt van het appartement. Je hebt via hier toegang tot de ingerichte keuken en lichtrijke woonkamer. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 ruime, volwaardige slaapkamers, het gastentoilet en de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad/ douche combinatie en een vernieuwde wastafel. Eveneens in de badkamer zijn de aansluitingen voor wasmachine en droogkast aanwezig.

 Zowel vanuit de inkomhal, als de woonkamer bereiken we aansluitend de ingerichte keuken, voorzien van oven, koelkast, dampkap & kookplaat en voldoende bergkastjes.
Tot slot beschikt u over een inpandige  garage en kan u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

Kortom, dit appartement is zeker een bezoekje waard!

Pluspunten:
 • Eerste bewoner na opfrissing van het appartement
 • 2 volwaardige slaapkamers
 • Gemeenschappelijke fietsenberging + inpandige garage (verplicht bij te huren aan € 60,- per maand).


Nuttige informatie:
 • Beschikbaar: 01/10/2022
 • Maandelijkse kosten: € 60,- (provisie water, onderhoud en minuterie gemene delen)
 • EPC: 187 kWh/m²
 • Waarborg: 3 maanden
 • Plaatsbeschrijving: € 225,-


Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
Voor meer info surf naar www.habicom.be.
  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

187 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuidwest

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Erfgoed

Nee

€ 720

 • 2

 • 1

 • 92 m2

Uw vastgoedadviseur

Diyar Tekin

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons


€ 720

 • 2

 • 1

 • 92 m2

Ruim en lichtrijk 2 slpk appartement rustig, doch centraal gelegen te Mortsel!

Uw vastgoedadviseur

Diyar Tekin

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

!!! IN OPTIE !!! In de toffe Dieseghem wijk vinden dit ruime 2 slaapkamer appartement, gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalig gebouw (zonder lift). Het appartement is centraal gelegen, maar tevens ook rustig nabij Mortsel centrum. Openbaar vervoer, scholen en winkels bevinden zich op wandelafstand. Grote invalswegen en autostrades zijn eenvoudig bereikbaar. Het appartement heeft zopas een grondige opfrissingsbeurt gekregen en is nu helemaal klaar voor een nieuwe bewoner!

Indeling: Via de trap bereiken we de eerste verdieping en betreden we het appartement in de centrale inkomhal met vestiaire. De inkomhal is het centrale punt van het appartement. Je hebt via hier toegang tot de ingerichte keuken en lichtrijke woonkamer. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 ruime, volwaardige slaapkamers, het gastentoilet en de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad/ douche combinatie en een vernieuwde wastafel. Eveneens in de badkamer zijn de aansluitingen voor wasmachine en droogkast aanwezig.

Zowel vanuit de inkomhal, als de woonkamer bereiken we aansluitend de volledig ingerichte keuken (afwasmachine, oven, koelkast, dampkap & kookplaat). Alle toestellen zijn van hoge kwaliteit. Tot slot beschikt u over een inpandige garage en kan u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

Kortom, dit appartement is zeker een bezoekje waard!

Pluspunten: ·Eerste bewoner na grondige opfrissing van het appartement ·2 volwaardige slaapkamers ·Gemeenschappelijke fietsenberging + inpandige garage (verplicht bij te huren aan € 60,- per maand).

Nuttige informatie: ·Beschikbaar: 01/09/2022 ·Maandelijkse kosten: € 60,- (provisie water, onderhoud en minuterie gemene delen) ·EPC: 106 kWh/m² ·Waarborg: 3 maanden ·Plaatsbeschrijving: € 225,-

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Voor meer info surf naar www.habicom.be.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

EPC

187 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuidwest

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek
Plan een bezoek