Lichtrijk, recent geronoveerd appartement nabij centrum Edegem

OMSCHRIJVING


Bezoeken kunnen enkel via onze website ingepland worden.

Op de grens van Edegem en Mortsel vinden we zopas gerenoveerde 2- slaapkamer appartement, gelegen op de eerste verdieping van een goed  onderhouden gebouw met 6 woon- entiteiten.

Indeling:
Via de trap bereiken we de eerste verdieping, waarna we het appartement betreden in de centrale inkomhal met. Vanuit deze centrale hal zijn alle overige ruimtes te bereiken. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich de ruime, lichtrijke leefruimte op laminaat met een prachtig groen zicht!
Aansluitend is er de volledig ingerichte keuken, koelkast, vaatwasser, combi- oven, dampkap en elektrische kookplaat zijn reeds aanwezig. Tevens is hier ook de aansluiting voor wasmachine hier aanwezig, netjes weggewerkt in de op maat gemaakte keuken. 

Achterliggend zijn er 2 volwaardige slaapkamers (14m² - 10m²). De volledig betegelde badkamer is voorzien van een toilet, regendouche en een enkelvoudig wastafel.
 
Pluspunten:
 • Rustige woonwijk, doch in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, verbindingswegen, ...
 • Eerste bewoner na renovatie
 • Geen maandelijkse kosten

Nuttige informatie:
 • Beschikbaar: september 2022
 • EPC: 268 kWh/m²
 • Huurwaarborg: 3 maanden
 • Plaatsbeschrijving: € 225,-

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen.

Meer info over Edegem?  Bezoek www.woneninedegem.be


  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

269 kWh/m2

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuidwest

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Volledig ingebouwd

Beglazing

Dubbel

Erfgoed

Nee

€ 875

 • 2

 • 1

Uw vastgoedadviseur

Pauline Leurentop

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons


€ 875

 • 2

 • 1

Lichtrijk, recent geronoveerd appartement nabij centrum Edegem

Uw vastgoedadviseur

Pauline Leurentop

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

Op de grens van Edegem en Mortsel vinden we zopas gerenoveerde 2- slaapkamer appartement, gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw met 6 woon- entiteiten.

Indeling: Via de trap bereiken we de eerste verdieping, waarna we het appartement betreden in de centrale inkomhal met. Vanuit deze centrale hal zijn alle overige ruimtes te bereiken. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich de ruime, lichtrijke leefruimte op laminaat met een prachtig groen zicht! Aansluitend is er de volledig ingerichte keuken, koelkast, vaatwasser, combi- oven, dampkap en elektrische kookplaat zijn reeds aanwezig. Tevens is hier ook de aansluiting voor wasmachine hier aanwezig, netjes weggewerkt in de op maat gemaakte keuken.

Achterliggend zijn er 2 volwaardige slaapkamers (14m² - 10m²). De volledig betegelde badkamer is voorzien van een toilet, regendouche en een enkelvoudig wastafel. Pluspunten: ·Rustige woonwijk, doch in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, verbindingswegen, ... ·Eerste bewoner na renovatie ·Geen maandelijkse kosten

Nuttige informatie: ·Beschikbaar: september 2022 ·EPC: 268 kWh/m² ·Huurwaarborg: 3 maanden ·Plaatsbeschrijving: € 225,-

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen.

Meer info over Edegem? Bezoek www.woneninedegem.be .

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

EPC

269 kWh/m2

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuidwest

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Volledig ingebouwd

Beglazing

Dubbel

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek