2-slaapkamer appartement met tuin en garage!

OMSCHRIJVING


Bezoeken kunnen enkel via onze website ingepland worden.

In de rustige woonwijk “Buizegem” vinden we dit 2-slaapkamer appartement met garage (bereikbaar via het appartement!). Ideaal gelegen in een autoluwe straat tussen de commerciële centra van Edegem – Hove – Kontich.  Op loopafstand vinden we lokale winkels, openbaar vervoer en het park Romeinse Put. Goede verbinding met de as Antwerpen – Brussel via de oprit van de E19 (5min).

Indeling:
Via de trap bereiken we de eerste verdieping, waarna we het appartement betreden in de centrale inkomhal met ingemaakte vestiairekast en apart gastentoilet. Vanuit deze centrale hal zijn alle overige ruimtes te bereiken. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich de ruime en lichtrijke leefruimte op laminaat en heeft men via het grote schuifraam toegang tot het terras. Vervolgens treffen we de basic ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte waar aansluiting voor wasmachine/droogkast aanwezig is.

Achterliggend zijn er 2 volwaardige slaapkamers (14m² - 10m²), met een pracht zicht op groen weiland. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad/douche- combinatie  en een dubbele wastafel.
Tot slot beschikt het appartement over een handige kelderberging en ondergrondse autostaanplaats en kan u eveneens gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

Pluspunten:
 • Rustige woonwijk, doch in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, verbindingswegen, ..
 • Handige kelderberging en ondergrondse autostaanplaats
 • Gemeenschappelijke fietsenberging
 • Lage maandelijkse kosten

Nuttige informatie:
 • Beschikbaar: 01/09/2022
 • Maandelijkse kosten: € 65,-/mnd, inclusief provisie voor water
 • EPC:  115  kWh/m²
 • Huurwaarborg: 3 maanden
 • Plaatsbeschrijving: € 225,-

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen.

Meer info over Edegem?  Bezoek www.woneninedegem.be
  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

115 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuidwest

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

pvc

Erfgoed

Nee

€ 750

 • 2

 • 1

 • 85 m2

Uw vastgoedadviseur

Lynn Langeraert

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons


€ 750

 • 2

 • 1

 • 85 m2

2-slaapkamer appartement met tuin en garage!

Uw vastgoedadviseur

Lynn Langeraert

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

In de rustige woonwijk “Buizegem” vinden we dit 2-slaapkamer appartement met garage (bereikbaar via het appartement!). Ideaal gelegen in een autoluwe straat tussen de commerciële centra van Edegem – Hove – Kontich. Op loopafstand vinden we lokale winkels, openbaar vervoer en het park Romeinse Put. Goede verbinding met de as Antwerpen – Brussel via de oprit van de E19 (5min).

Indeling: Via de trap bereiken we de eerste verdieping, waarna we het appartement betreden in de centrale inkomhal met ingemaakte vestiairekast en apart gastentoilet. Vanuit deze centrale hal zijn alle overige ruimtes te bereiken. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich de ruime en lichtrijke leefruimte op laminaat en heeft men via het grote schuifraam toegang tot het terras. Vervolgens treffen we de basic ingerichte keuken met aansluitend een bergruimte waar aansluiting voor wasmachine/droogkast aanwezig is.

Achterliggend zijn er 2 volwaardige slaapkamers (14m² - 10m²), met een pracht zicht op groen weiland. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad/douche- combinatie en een dubbele wastafel. Tot slot beschikt het appartement over een handige kelderberging en ondergrondse autostaanplaats en kan u eveneens gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

Pluspunten: ·Rustige woonwijk, doch in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, verbindingswegen, .. ·Handige kelderberging en ondergrondse autostaanplaats ·Gemeenschappelijke fietsenberging ·Lage maandelijkse kosten

Nuttige informatie: ·Beschikbaar: 01/09/2022 ·Maandelijkse kosten: € 65,-/mnd, inclusief provisie voor water ·EPC: 115 kWh/m² ·Huurwaarborg: 3 maanden ·Plaatsbeschrijving: € 225,-

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen.

Meer info over Mortsel? Bezoek www.woneninedegem.be .

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

EPC

115 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuidwest

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

pvc

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek
Plan een bezoek