Vastgoedstyling

Als eigenaar dient u zich bewust te zijn dat u geen huis gaat verkopen, maar een thuis. Een koper moet zich onmiddellijk thuis voelen. De eerste foto van een advertentie op internet of in de krant moet een koper aanzetten om meer te willen weten. Spreekt de foto een potentiële koper aan, dan is de kans groot dat de interesse gewekt is. Zo niet, klikt hij of zij de advertentie zelfs niet open.

The first impression you make is critical to succes!

Hetzelfde principe geldt voor de verkoop van uw woning. Het immo-aanbod is groot, het is dus cruciaal om uw woning zo goed mogelijk ‘in de etalage’ te zetten.

Daar kunnen onze vastgoedstylisten u bij helpen. Zij bekijken uw woning door de ogen van de kandidaat-kopers en adviseren & stylen het zo dat een breed publiek zich meteen thuis voelt. Het resultaat is namelijk meer interesse, dus een snellere verkoop aan een betere prijs. En daar gaat het toch om?


Hoe gaan onze vastgoedstylisten te werk?


U woont er nog? Dan werken we met uw eigen meubels. Op advies van de stylist zal u waarschijnlijk gevraagd worden een en ander voor te bereiden. Meestal zal het erop neerkomen dat u reeds een aantal zaken gaat verhuizen. Na deze voorbereiding komen we uw woning finaal klaarmaken en stylen voor verkoop. Uw eigen meubels worden aangevuld met klein meubilair en accessoires die tijdelijk ter beschikking gesteld worden.


Uw woning is leeg? Dan voorzien we alles. We werken hiervoor met echte meubels of met kartonnen meubels. Indien nodig zorgen we ook voor kleine opfrissingswerken.

De Wittestraat - Berchem

 

 

Blauwbroedersstraat - Mortsel

 

 

PERS

Bekijk ook de reportage over de eerste indruk van een woning, die een tijdje geleden in Gazet Van Antwerpen verscheen...

CONTACT

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.