Renovatieadvies

Een belangrijk onderdeel van onze taak als vastgoedexpert is het leveren van het juiste advies om van uw droomwoning uw nieuwe thuis te maken. Hiervoor kan het zijn dat er verbouwingen moeten uitgevoerd worden.

Veelal gangbaar is dat een koper zelf een inschatting tracht te maken van de kosten voor zulke aanpassingswerken. Nog gebeurt het dat bij elke bezichtiging een aannemer wordt aangesproken en meestal rekent die de kost voor de opmaak van een offerte dan eenvoudigweg door naar de klant.


Door onze samenwerking met bouw- en renovatiebedrijf Construmax kunnen wij geïnteresseerde kopers een correcte inschatting geven van de kostprijs van werken die zij in een pand willen uitvoeren. Ongewenste verrassingen na een aankoop zijn zodoende uitgesloten. Doordat Construmax al jaren actief is op de renovatiemarkt in de ruime regio van habicom, zijn de kostprijsinschattingen steeds marktconform. Op uw vraag geeft Construmax u bovendien inzichten in de mogelijkheden van een pand. Sommige eigendommen beschikken nu eenmaal over meer potentieel dan dat een koper op het eerste zicht zou vermoeden.

CONTACT

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.