Jozef Hermanslei

100% Verkocht

Types: Appartement (3)

Volledig afgewerkte nieuwbouwappartementen op topligging - Pulhof en Oosterveldwijk.

Op de grens van Mortsel met Berchem, nabij het Pulhof, op een toplocatie vinden we dit nieuwbouwproject met deze vijf volledig afgewerkte nieuwbouwappartementen. De laatste 3 zijn nu te bekijken via habicom! In de architectuur werd de nadruk gelegd op licht en lucht. De grote ramen die lopen van aan het plafond tot op de vloer zorgen voor de maximale lichtinval. Alle appartementen beschikken over een leuk terras en het gelijkvloers over een stadstuintje. De appartementen kunnen naar eigen smaak afgewerkt worden. Via onze website www.habicom.be kan u het volledige lastenboek downloaden. U vindt hier de budgetten die voorzien zijn voor de keuken, het sanitair, de vloeren,.... Het gebouw voldoet aan de nieuwste eisen op gebied van thermische isolatie. Alle vloeren, muren, daken worden thermisch geïsoleerd en het gebouw is voorzien van buitenschrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing. De akoestische isolatie zal ertoe bijdragen dat de contactgeluiden zoveel mogelijk worden geminimaliseerd. Er zal een akoestische mat worden voorzien onder de chape op de appartementscheidende draagvloeren en een akoestische isolatie tussen de appartementen.

Op de grens van Mortsel met Berchem, nabij het Pulhof, vinden we dit afgewerkt nieuwbouwproject met vijf nieuwbouwappartementen met top uitzicht.  Voor de deur vinden we tram en bus maar ook de bakker, slager, kapper en de apotheker zijn op loopafstand te bereiken.

 

In de architectuur werd de nadruk gelegd op licht en lucht.  De grote ramen die lopen van aan het plafond tot op de vloer zorgen voor de maximale lichtinval.  Alle appartementen beschikken over een leuk terras en het gelijkvloers over een stadstuintje.  

 

De appartementen zijn volledig afgewerkt.  

 

Het gebouw voldoet aan de nieuwste eisen op gebied van thermische isolatie.  Alle vloeren, muren, daken worden thermisch geïsoleerd en het gebouw is voorzien van buitenschrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing.  De akoestische isolatie zal ertoe bijdragen dat de contactgeluiden zoveel mogelijk worden geminimaliseerd.  Er is een akoestische mat voorzien onder de chape op de appartementscheidende draagvloeren en een  akoestische isolatie tussen de appartementen.

 

Gelijkvloers met stadstuin/terras en 1 slaapkamer : 158.000€*

1ste verdieping met terras en 2 slaapkamers: VERKOCHT

2de verdieping met terras en 2 slaapkamers: VERKOCHT

3de verdieping met balkon en 1 slaapkamer: 165.000€*

4de verdieping met balkon en 1 slaapkamer: 172.000€*

*exclusief kosten

 

De appartementen zijn instapklaar!

 

Plannen en lastenboek vindt u op onze website www.habicom.be  Meer informatie?  Maak een vrijblijvende afspraak met de habicom projectverantwoordelijke via 03-449 42 41

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

 

Meer info over Mortsel?  Bezoek www.woneninmortsel.be .  Een starterspremie van 1.000€ als je in Mortsel komt wonen?  Gemeentebelastingen vergelijken met de buurgemeenten?  Gratis bewonersparkeren in Mortsel?  Op al deze vragen en meer vind je een antwoord op onze de website www.woneninmortsel.be .

 

Geen documenten