Victoria

100% Verkocht

Types: Appartement (11)

Prachtig afgewerkte, energiezuinige nieuwbouwappartementen in hartje Boechout

VERKOCHT! Dit modern nieuwbouwproject is gelegen in het centrum van Boechout en omvat 13 luxe appartementen en 2 studio’s, allen voorzien van een groot terras en/of tuin met Zuid-West oriëntatie. Vlakbij project “Victoria”, welk zijn naam ontleent aan de herbouw van de voormalige dorps-cinema, vinden we winkels, scholen, parken en alle vormen van openbaar vervoer (trein, tram, bus). “Licht, lucht en isolatie”… zijn de kenmerken van deze energiezuinige appartementen (E-peil 48), met een hoge afwerkingsgraad en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Alle appartementen zijn toegankelijk via één van de twee gemeenschappelijke inkomhallen met trappen en liften. Alle woongelegenheden zijn toegankelijk voor rolstoelen. De oplevering is voorzien mei 2015. Op de gelijkvloerse verdieping zijn 4 appartementen gelegen met een oppervlakte van 90m² tot 120m². Zowel de eerste als tweede verdieping bestaan uit 3 appartementen en 1 studio. Op de derde en hoogste verdieping zijn er 3 dakappartementen voorzien tussen 113m² en 140m². De studio’s zijn individueel beschikbaar maar ook samenvoegbaar tot duplex-appartementen. Schakeling met een aanpalend appartement is eveneens mogelijk.

LAATSTE GELIJKVLOERS APPARTEMENT BESCHIKBAAR !!!

Dit modern nieuwbouwproject is gelegen in het centrum van Boechout en omvat 13 luxe appartementen en 2 studio’s, allen voorzien van een groot terras en/of tuin met Zuid-West oriëntatie. Vlakbij project “Victoria”, welk zijn naam ontleent aan de herbouw van de voormalige dorps-cinema, vinden we winkels, scholen, parken en alle vormen van openbaar vervoer (trein, tram, bus).

“Licht, lucht en isolatie”… zijn de kenmerken van deze energiezuinige appartementen (E-peil 48), met een hoge afwerkingsgraad en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen.

 

Alle appartementen zijn toegankelijk via één van de twee gemeenschappelijke inkomhallen met trappen en liften. Alle woongelegenheden zijn toegankelijk voor rolstoelen.

 

Het laatste gelijkvloers appartement heeft een oppervlakte van 111m².

 

De prijs is excl. registratierechten en BTW.

 

Autostaanplaatsen kunnen optioneel bijgekocht worden.  De autostaanplaatsen en kelders, zijn allen vanuit de appartementen bereikbaar met de liften.

 

De ingang van de ondergrondse parking is langs de aanpalende Heuvelstraat gelegen.

Via een autolift wordt de kelderverdieping bereikt met 24 ondergrondse autoparkeerplaatsen (24.500€) en 15 individuele kelderbergingen (6.500€).

 

Bijzonderheden:

* Bijzonder energie zuinig (E-peil 48 - K-peil 31) en lichte appartementen

* Zuid-west oriëntatie van de tuinen en ruime terrassen

* Zicht op groen

* Midden Boechout

* Groen dak

* Ventilatie systeem C+ (luchttoevoer via ramen en mechanische afvoer van de natte ruimtes, keuken en wc.)

* Gemeenschappelijke fietsenstalling

* Ruime budgetten voor afwerking

* Budget keukens: 12.500 € (appartementen), 8.500 € (studio’s)

* Budget sanitair: 7.500 € (appartementen), 3.500 € (studio’s)

 

Voor meer informatie, lastenboek en plannen kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be

 

Wij helpen u ook graag verder met de waardebepaling van uw eigen woning!

 

 

 

 

Geen documenten