Residentie L'étoile

100% Verkocht

Types: Appartement (5)
In een doodlopende straat op de grens met Borsbeek, vinden we deze kleinschalige residentie. Alle appartementen beschikken over een tuin of een ruim terras die allen westelijk georiënteerd zijn. Op het einde van de straat beginnen de wandelpaden van de Drakenhof volkstuintjes. Ook Boekenbergpark bereik je op wandelafstand.

In een doodlopende straat op de grens met Borsbeek, vinden we deze kleinschalige residentie. Alle appartementen beschikken over een tuin of een ruim terras die allen westelijk georiënteerd zijn.

Op het einde van de straat beginnen de wandelpaden van de Drakenhof volkstuintjes. Ook Boekenbergpark bereik je op wandelafstand.

 

Door zijn centrale ligging, is het project perfect omsloten richting Antwerpen, Mortsel, E313,...

 

Per verdieping wordt er een 1slk en 2slk appartement voorzien.

De ruime, toegankelijke appartementen hebben dankzij de grote schuiframen veel lichtinval. Er worden ruime terrassen voorzien, die steeds bij de leefruimte aansluiten.

 

Elke entiteit wordt kwalitatief afgewerkt en voorzien van alle modern comfort: een volledig ingerichte keuken en badkamer, akoestische isolatie op de vloeren (zwevende vloeren), ventilatiesysteem,...

De appartementen worden volledig schilderklaar opgeleverd volgens lastenboek. Materialen kunnen naar eigen smaak gekozen worden.

 

Deze verkoop valt onder het btw stelsel. De prijzen zijn exclusief btw en notariskosten.

 

Voor meer info of een bezoek er plaatste bel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be

 

 

Geen documenten