Residentie Oscar

80% Verkocht

Types: Nieuwbouw (5)

Ruime, comfortabele nieuwbouwappartementen in Terhagen

Dit mooie nieuwbouwproject in het centrum van de gemeente Terhagen bestaat uit 5 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, ruime terrassen, tuinen en 7 ondergrondse garages en 3 bergingen.

Laatste appartement beschikbaar!

 

Dit mooie nieuwbouwproject in het centrum van de gemeente Terhagen, deelgemeente van Rumst, bestaat uit 5 ruime appartementen.

 

De appartementen hebben telkens 1 of 2 slaapkamers, steeds ruime terrassen, 2 tuinen voor de gelijkvloerse appartementen en 7 ondergrondse garages met 3 bergingen.

Het wooncomfort en functionaliteit staan in dit project centraal. De ruime toegankelijke appartementen zijn dankzij de hoge ramen voorzien van veel lichtinval. Er werden steeds ruime terrassen voorzien, die bij de leefruimte aansluiten.

 

Door de keuze van een lichte baksteen, strakke balustrades en grote raampartijen, wordt een moderne, tijdloze architectuur bekomen.

 

Het prachtige nieuwbouwproject ligt midden in de Rupelstreek in het zuidwesten van de provincie Antwerpen. Door de centrale ligging tussen de E19 en A12, is de bereikbaarheid troef.

 

Wees er snel bij! Nog één appartement op de eerste verdieping met terras beschikbaar.

 

Deze verkoop valt onder het btw stelsel met opsplitsing grond -en constructiewaarde. De prijzen zijn exclusief btw en kosten.

 

Ondergrondse parkeerplaatsen te koop voor 18.000 euro.

Oplevering tegen zomer 2020.

 

Voor meer info of een bezoek er plaatste bel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be

 

 

Geen documenten