Ganzennest Mortsel

0% Verkocht

Types: Nieuwbouw (1)
Prijzen: € 330.000
Aantal slaapkamers: 4
Netto oppervlakte: 175 m²
In de doodlopende straat Ganzennest, een absolute topligging in Mortsel, wordt deze prachtige half open casco nieuwbouwwoning opgetrokken. Deze woning wordt casco afgeleverd: indeling binnenin kan naar eigen smaak bepaald worden. U staat zelf in voor de afwerking. We betreden de woning via de inkomhal met vestiairehoek en toilet. Rechts komen we binnen in de leefruimte met de grote open keuken. De living met eetkamer is L-vormig en benut de volledige breedte van de gelijkvloerse verdieping. De achtergevel is voorzien van een groot schuifraam dat ons toegang geeft tot de tuin. Ook de eerste en tweede verdieping kunnen volledig zelf ingedeeld en afgewerkt worden 4 tot 5 slaapkamers mogelijk Afwerking: - Naast het huis wordt een handige afgesloten fietsenberging voorzien. - kwalitatieve aluminium ramen met 3 puntssluitingen. - Pannendak met isolatie volgens de nieuwste norm Op zoek naar een half open nieuwbouw woning in een rustige woonbuurt, die u helemaal volgens eigen smaak en budget wil afwerken? Mis dan zeker deze mooie kans niet. Verkoop onder BTW-stelstel/registratierechten. Voor meer info, zoals de verkoopplannen, kan u terecht in onze kantoren van Kontich, Mortsel, Wilrijk en Boechout of bel habicom op 03/449.42.41 of mail ons op info@habicom.be De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

In de doodlopende straat Ganzennest, een absolute topligging in Mortsel, wordt deze prachtige half open casco nieuwbouwwoning opgetrokken.

 

Deze woning wordt casco afgeleverd: indeling binnenin kan naar eigen smaak bepaald worden. U staat zelf in voor de afwerking.

We betreden de woning via de inkomhal met vestiairehoek en toilet. Rechts komen we binnen in de leefruimte met de grote open keuken. De living met eetkamer is L-vormig en benut de volledige breedte van de gelijkvloerse verdieping.

De achtergevel is voorzien van een groot schuifraam dat ons toegang geeft tot de tuin.

 

Ook de eerste en tweede verdieping kunnen volledig zelf ingedeeld en afgewerkt worden

4 tot 5 slaapkamers mogelijk

 

Afwerking:

- Naast het huis wordt een handige afgesloten fietsenberging voorzien.

- kwalitatieve aluminium ramen met 3 puntssluitingen.

- Pannendak met isolatie volgens de nieuwste norm

 

Op zoek naar een half open nieuwbouw woning in een rustige woonbuurt, die u helemaal volgens eigen smaak en budget wil afwerken? Mis dan zeker deze mooie kans niet.

 

Verkoop onder BTW-stelstel/registratierechten.

 

Voor meer info, zoals de verkoopplannen, kan u terecht in onze kantoren van Kontich, Mortsel, Wilrijk en Boechout of bel habicom op  03/449.42.41 of mail ons op info@habicom.be

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

 

 

 

Geen documenten