Brouwersloft

100% Verkocht

Types: Appartement (3)

3 royale lofts op de grens tussen Mortsel en Boechout

Op de groene grens van Mortsel en Boechout wordt de oude Brouwerij Prins Albert omgevormd tot 3 royale lofts. Ieder appartement wordt gekenmerkt door unieke oppervlaktes, authentieke elementen binnenin en groene uitzichten. Ieder appartement kijkt uit op de parktuin en is voorzien van een ruime woonkamer, ruime eetkamer met open leefkeuken, 3 slaapkamers, berging, badkamer en toilet. Met deze herbestemming werd getracht zo veel mogelijk mooie bouwkundige elementen van de brouwerij tot zijn recht te laten komen in de leefruimtes. In de gemeenschappelijke kelderverdieping, zijn er zeer ruime bergingen beschikbaar (11m²) voor 5.000 euro, alsook voldoende fiets opbergmogelijkheden. Voor het gebouw zijn parkeerplaatsen aan te kopen aan 15.000 euro. De prijs omvat een volledig afgewerkt appartement, voorzien van ruime budgetten die een luxueuze afwerking mogelijk maken. Gezien de huidige casco staat, kan de volledige afwerking nog naar eigen smaak gekozen worden. De prijzen zijn exclusief de gebruikelijke kosten. Voor meer info of een bezoek er plaatste bel 03/449.42.41 of surf naar www.brouwersloft.com

Op de groene grens van Mortsel en Boechout wordt de oude Brouwerij Prins Albert omgevormd tot 3 royale lofts.

Ieder appartement wordt gekenmerkt door unieke oppervlaktes, authentieke elementen binnenin en groene uitzichten over de groene omgeving.

 

Ieder appartement kijkt uit over groen en is voorzien van een ruime woonkamer, ruime eetkamer met open keuken, 3 slaapkamers, berging, badkamer en toilet.

Met deze herbestemming werd getracht zo veel mogelijk mooie bouwkundige elementen van de brouwerij tot zijn recht te laten komen in de leefruimtes.

 

In de gemeenschappelijke kelderverdieping, zijn er zeer ruime bergingen beschikbaar (11m²) voor 5.000 euro, alsook voldoende fiets opbergmogelijkheden.

Voor het gebouw zijn parkeerplaatsen aan te kopen aan 15.000 euro.

 

De prijs omvat een volledig afgewerkt appartement, voorzien van ruime budgetten die een luxueuze afwerking mogelijk maken.

Gezien de huidige casco staat, kan de volledige afwerking nog naar eigen smaak gekozen worden.

 

De prijzen zijn exclusief de gebruikelijke kosten.

 

Voor meer info of een bezoek er plaatste bel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be

 

 

 

Geen documenten