Residentie Gonthier

100% Verkocht

Types: Appartement (37) ; Handel & Kantoor (2)

NU AANKOOP ONDER 6% BTW MOGELIJK* Bezoek nu het modelappartement!

NU AANKOOP ONDER 6% BTW MOGELIJK indien aan voorwaarden voldaan. Kontich krijgt met residentie Gonthier een nieuw poortgebouw. De site wordt gevormd door een hoekgebouw vooraan met 3 verdiepingen en een kleiner gebouw achteraan met 2 verdiepingen. Samen bestaan ze uit 37 comfortabele appartementen met een mix van één-, twee- en drieslaapkamer appartementen. De opsplitsing in twee gebouwen zorgt er voor dat alle appartementen voorzien zijn van veel lichtinval. Onder de residentie bevinden zich 2 ondergrondse parkings. Parkeerplaatsen zijn aan te kopen voor 20.000 euro Ondergrondse bergingen zijn aan te kopen voor 5.000 euro. Bijzonderheden: * BEN appartementen ( Bijna – Energie – Neutraal) * 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing * Vloerverwarming volledig appartement met warmtepomp * Ventilatiesysteem D * Conform normen 2021 * ruime en lichte appartementen * toegankelijke daktuin

NU AANKOOP ONDER 6% BTW MOGELIJK* Bezoek nu het modelappartement!

 

Kontich krijgt met residentie Gonthier een nieuw poortgebouw. De site wordt gevormd door een hoekgebouw vooraan met 3 verdiepingen en een kleiner gebouw achteraan met 2 verdiepingen. Samen bestaan ze uit 37 comfortabele appartementen met een mix van één-, twee- en drieslaapkamer appartementen.

 

De opsplitsing in twee gebouwen zorgt er voor dat alle appartementen voorzien zijn van veel lichtinval.

Gebouw A omvat 24 appartementen, met diverse oppervlaktes gaande van 73m² tot 125m².  Door zijn V- vormige inplanting, zullen de appartementen aan de kant van de Antwerpsesteenweg uitkijken over het extensieve groendak van het handelsgelijkvloers. Hierdoor zal het uitzicht van een daktuin gecreëerd worden.

 

Gebouw B bestaat uit 13 appartementen. Door het gebruik van verschillende verdiepingen, worden de appartementen ook hier voorzien van een uitzicht over de groendaken.

 

Onder de residentie bevinden zich 2 ondergrondse parkings. Parkeerplaatsen zijn aan te kopen voor 20.000 euro

 

Ondergrondse bergingen zijn aan te kopen voor 5.000 euro.

 

Bijzonderheden:

* BEN appartementen ( Bijna – Energie – Neutraal)

* 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing

* Vloerverwarming volledig appartement met warmtepomp

* Ventilatiesysteem D

* Conform normen 2021

* ruime en lichte appartementen

* toegankelijke daktuin

 

Meer info BEN appartementen: https://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/bijna-energieneutraal-bouwen-ben

 

Stedenbouwkundige informatie in aanvraag.

 

Deze verkoop valt onder het btw-stelsel.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via info@habicom.be of bel ons op 03 449 42 41.

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

 

 

 

 

Geen documenten