Residentie De Borse

100% Verkocht

Types: Appartement (14)

Ruime kwalitatieve appartementen in Borsbeek

Mooi project van 14 appartementen. Het gebouw bevindt zich op een centrale ligging in Borsbeek. Alle appartementen beschikken over een tuin of een ruim terras die allen zuid-georiënteerd zijn. Het gebouw heeft een rustig ogend ontwerp door middel van tijdloze architectuur en materialen. Ieder appartement is voorzien van 2 -of 3 ruime slaapkamers. Functionaliteit en hoogwaardige afwerking zijn de uitgangspunten geweest van het ontwerp. Zo is ieder appartement standaard voorzien van vloerverwarming en een ventilatiesysteem van het type D. Via de ondergrondse inrit zijn 14 ondergrondse staanplaatsen en garageboxen te bereiken. Ieder appartement krijgt een plaats toegewezen.

Dit mooie project van 14 appartementen bevinden zich op een centrale ligging in Borsbeek. Alle appartementen beschikken over een tuin of een ruim terras die allen zuid-georiënteerd zijn.

Via de Herentalsebaan zijn verschillende invalswegen naar Antwerpen, Mortsel, E313,...bereikbaar. Op wandelafstand vindt u verschillende handelszaken, super -en hypermarkten terug. Daarenboven ligt het groene Fort II slechts op 5 minuten verwijderd.

 

Het gebouw heeft een rustig ogend ontwerp door middel van tijdloze architectuur en materialen. Ieder appartement is voorzien van ruime 2 -of 3 slaapkamers.

Functionaliteit en hoogwaardige afwerking zijn de uitgangspunten geweest van het ontwerp. Zo is ieder appartement standaard voorzien van vloerverwarming en een ventilatiesysteem van het type D.

 

Via de ondergrondse inrit zijn 14 ondergrondse staanplaatsen en garageboxen te bereiken. Ieder appartement krijgt een plaats toegewezen, prijzen vanaf 18.000 euro.

 

Deze verkoop valt onder het btw stelsel. De prijzen zijn exclusief btw en kosten.

 

Voor meer info of een bezoek er plaatste bel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be

 

 

Geen documenten