Park Oude God

100% Verkocht

Types: Appartement (6)

Gloednieuw project tegenover Park Oude God

Het project omvat 6 appartementen. Op het gelijkvloers een 3 slaapkamerappartement met een zuidgericht inpandig - en buitenterras, alsook privatieve tuin. Op het 1e en 2e verdiep telkens 2 ruime 2 SLK appartementen voorzien van een inpandig terras. Het dakappartement heeft 2 SLK en voor en achter zeer ruime buitenterrassen.

Het nieuwbouwproject "Park Oude God" wordt gekenmerkt door een stijlvolle architectuur, met veel aandacht voor modern comfort, licht, lucht en isolatie.

 

Het project bevindt zich in de Edmond Thieffrylaan 54A te Mortsel, recht tegenover het park "Oude God". Het is gelegen op 500m van het centrum van Mortsel met een zeer ruime aanbod aan commerciële activiteiten, scholen, parkeren en een groot aantal mogelijkheden tot openbaar vervoer.

 

Het omvat 6 appartementen. Op het gelijkvloers een 3 slaapkamerappartement met een zuidgericht inpandig - en buitenterras, alsook privatieve tuin. Op het 1e en 2e verdiep telkens 2 ruime 2 SLK appartementen voorzien van een inpandig terras. Het dakappartement heeft 2 SLK en voor en achter zeer ruime buitenterrassen.

 

Het project bevat verder 2 autostaanplaatsen in een inpandige garage, een gemeenschappelijke fietsenstalling, een gemeenschappelijke tuin en 6 met de lift bereikbare indifviduele kelderbergingen.

 

Extra troeven:

1) Naast de private tuin van de gelijkvloerse verdieping, is de grote tuin gemeenschappelijk toegankelijk voor alle appartementen. Deze wordt onderhouden door een automatische grasmaaier.

2) groene, gegeerde omgeving naast Park Oude-God in het Hof Van Rieth.

3) Openbaar vervoer, centrum Mortsel is op wandelafstand bereikbaar.

4) In de prijs is een fietsenstalling inbegrepen.

 

Extra informatie:

Deze verkoop valt onder het btw-stelsel. De parkeerplaatsen in de garagebox kunnen aangekocht worden voor 28.000 euro en de bergingen aan 5.000 euro.

 

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via hallo@habicom.be of bel ons op 03 449 42 41.

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

 

 

Geen documenten