't SOP

100% Verkocht

Types: Appartement (4)
Laatste 4 ruime luxe appartementen in het centrum van Aartselaar. Zowel winkels als het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Dit modern ogend gebouw bestaat uit 10 appartementen, met mooie oost georiënteerde terrassen. Achteraan bevinden zich 23 ruime garageboxen met automatische sectionaalpoort. Per appartement zijn er twee fietsparkeerplaatsen voorzien. Dit is een BEN-gebouw met een waarde lager of gelijk zijn aan E30.Door een E-peil ≤ 30 geniet de eigenaar bij de Vlaamse overheid automatisch gedurende 5 jaar van 100% korting op de Onroerende Voorheffing. U kan de appartementen afwerken naar uw eigen keuze! De appartementen hebben een inkomhal met gastentoilet, vestiaire en een berging, een ingerichte keuken met living en groot schuifraam naar het terras. Er is een badkamer en vooraan vinden we 2 zeer ruime slaapkamers. Verkoop onder de Wet Breyne: BTW-stelstel/registratierechten. Bijzonderheden: * BEN ( Bijna – Energie – Neutraal) * 5 jaar geen onroerende voorheffing * Vloerverwarming volledig appartement met warmtepomp * Ventilatiesysteem D met warmtewisselaar * Conform normen 2021 * Akoestisch glas aan straatzijde * ruime bruikbare slaapkamers * ruime en lichte appartementen Appartementen te koop vanaf 280.000€ en garageboxen aan 25.000€.

Laatste 4 ruime luxe appartementen in het centrum van Aartselaar. Zowel winkels als het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.  

Dit modern ogend gebouw bestaat uit 10 appartementen, met mooie oost georiënteerde terrassen. Achteraan bevinden zich 23 ruime garageboxen met automatische sectionaalpoort. Per appartement zijn er twee fietsparkeerplaatsen voorzien.

 

Dit is een BEN (bijna energie neutraal)-gebouw met een waarde lager of gelijk zijn aan E30. Door een E-peil ≤ 30 moet de eigenaar  gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing betalen.

 

U kan de appartementen afwerken naar uw eigen keuze!

 

De appartementen hebben een inkomhal met gastentoilet, vestiaire en een berging, een ingerichte keuken met living en groot schuifraam naar het terras. Er is een badkamer en vooraan vinden we 2 zeer ruime slaapkamers.

 

Verkoop onder de Wet Breyne: BTW-stelstel/registratierechten.

 

Bijzonderheden:

* BEN ( Bijna – Energie – Neutraal)

* 5 jaar geen onroerende voorheffing

* Vloerverwarming volledig appartement met warmtepomp

* Ventilatiesysteem D met warmtewisselaar

* Conform normen 2021

* Akoestisch glas aan straatzijde

* ruime bruikbare slaapkamers

* ruime en lichte appartementen

 

Appartementen te koop vanaf 280.000€ en garageboxen aan 25.000€.

 

Heeft u interesse?  Maak vrijblijvend een afspraak met onze nieuwbouwadviseur via hallo@habicom.be of 03-449.42.41 en kom gerust een kijkje nemen in dit interessant project.

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

Geen documenten