VIADAM

100% Verkocht

Types: Appartement (3)

Tof wonen in de hippe en trendy wijk Park Spoor Noord!

Jong, comfortabel, betaalbaar, kwaliteit, licht, rust, mobiliteit ... dit zijn de kenmerken van dit project. Van de 10 appartementen zijn nog drie éénslaapkamerappartementen beschikbaar, 2 op het gelijkvloers en één op de tweede verdieping. De appartementen worden casco afgeleverd, met uitzondering van de keuken die u nog volledig naar uw smaak kan bepalen. De afwerking is van de hoogste kwaliteit! Voor meer informatie, lastenboek en plannen kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be

ViaDam vormt een nieuw project in de hippe en trendy woonbuurt Park Spoor Noord vlakbij het "Eilandje", waar het zalig vertoeven is tijdens de zomermaanden (Cargo Zomerbar).Groen, tal van restaurantjes en bars, .... Kortom alles wat een jong huiseigenaar nodig heeft. Alle faciliteiten op wandelafstand, alle mogelijkheden qua mobiliteit, een hippe, trendy en opgewaardeerde woonwijk, een oase van rust binnen. U zal zich hier onmiddellijk thuis voelen!

Dit klein project omvat 10 comfortabele appartementen, waar er nog slechts 2 éénslaapkamer appartementen op de gelijkvloers met tuin en 1 éénslaapkamer appartement op de tweede verdieping met ruime terrassen beschikbaar zijn. Bijna elke bestemming in de stad is bereikbaar met de fietspad. Met de Ring rond Antwerpen op 10min bent u zo weg - en weer vlug thuis. Bovendien houden ook trein (Antwerpen-Dam) en bushalte (Damplein) vlakbij.

 

Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur, waarbij “licht, lucht en isolatie” de kenmerken zijn van deze energiezuinige appartementen. Er wordt gebouwd volgens de meest recente normen qua thermische en geluidswerende isolatie- en verluchtingsnormen en dit met de hoogste afwerkingsgraad. Alle gebruikte materialen en toegepaste systemen zijn van eerste kwaliteit en in de mate van het mogelijke onderhoudsvrij.

Alle appartementen zijn toegankelijk via de gemeenschappelijke trappenhal met lift, met uitzondering van appartement A0.3 dat toegankelijk is via een privé-ingang.

 

Het project bestaat uit een gebouw met vijf verdiepingen aan de voorzijde welke studentenkamers bevatten en een achterste gedeelte met 2 verdiepingen die 10 appartementen bevatten, te bereiken via de Joossensgang. Verder zijn er # ondergrondse parkeerplaatsen en # bergingen.

 

De gelijkvloersappartementen zijn te koop aan 186.244€ en 197.478€, het appartement op de tweede verdieping aan 197.215€

 

De ingang van de ondergrondse parking is toegankelijk via Viaduct-Dam. (Autostaanplaatsen in de ondergrondse garage worden te koop aangeboden aan 25.000€ en de bergingen aan 3.500€ en zijn verplicht mee aan te kopen.)

 

Bijzonderheden:

* Bijzonder energiezuinig en lichte appartementen

* Ruime tuinen en terrassen

* Hoge afwerkingsgraad

* Mobiliteit (tram en bus voor de deur, station Antwerpen- Dam)

* Ventilatie systeem (mechanische afvoer van de natte ruimtes, keuken, toilet, badkamer en berging)

* Gemeenschappelijke fietsenstalling

* Keuken nog volledig te bepalen

 

Voor meer informatie, lastenboek en plannen kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

 

Geen documenten