Brouwerspoort

100% Verkocht

Types: Appartement (41) ; Handel & Kantoor (2)

Smaakvol wonen naast de brouwerij - duurzaam nieuwbouwcomplex aan de rand van de stad!

Comfortabel en betaalbaar wonen in een duurzaam nieuwbouwcomplex en dat op een unieke locatie in ’t Stad met uitzonderlijke mobiliteitsvoorzieningen. Op verdieping 1 t.e.m. 5 zijn telkens 6 appartementen ondergebracht met een terras aan zowel voorzijde als achterzijde van het gebouw. Op de 6de verdieping bevinden zich 11 duplex-appartementen. De afwerkingsgraad van alle appartementen is van de hoogste kwaliteit. Voor meer informatie, lastenboek en plannen kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be

Reeds 80% verkocht.

 

Dit unieke nieuwbouwproject, gelegen op de grens van Antwerpen centrum en Berchem, omvat 2 handelsruimtes, appartementen met twee slaapkamers en 11 leuke duplex- appartementen met één of twee slaapkamers, allen voorzien van een terras met zuid oriëntatie. Brouwerspoort vormt de inkom naar “ ’t stad” en is gelegen in een trendy woonbuurt met tal van leuke pleintjes, restaurants, winkels, ziekenhuizen, parken en scholen. Bijna elke bestemming in de stad is bereikbaar zonder dat u van het fietspad af moet. Met drie snelweg opritten binnen de kilometer, en brede steenwegen in en uit de stad om de hoek, staat u nooit in de file. Bovendien houden ook tram en bus voor de deur halte. Zo bent u razendsnel weg – en weer thuis.

 

Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur, waarbij “licht, lucht en isolatie” de kenmerken zijn van deze energiezuinige appartementen. Er wordt gebouwd volgens de meest recente normen qua thermische en geluidswerende isolatie- en verluchtingsnormen en dit met de hoogste afwerkingsgraad. Alle gebruikte materialen en toegepaste systemen zijn van eerste kwaliteit en in de mate van het mogelijke onderhoudsvrij.

Alle appartementen zijn toegankelijk via 3 verschillende gemeenschappelijke traphallen met lift. Alle woongelegenheden zijn aangepast aan rolstoelgebruikers.

 

Het project bestaat uit een gebouw met zeven verdiepingen en omvat 2 handelsruimtes op de gelijkvloerse verdieping, 30 appartementen met één of twee slaapkamers en 11 duplex appartementen met één of twee slaapkamers op de bovenste twee verdiepingen. Verder zijn er 52 ondergrondse parkeerplaatsen en 41 bergingen.

Schakeling met een aanpalend appartement is eveneens mogelijk.

 

Twee-slaapkamerappartementen starten aan 226.800€. De duplexen starten vanaf 150.000€.

 

De ingang van de ondergrondse parking is toegankelijk via de Covelierstraat. Autostaanplaatsen in de ondergrondse garage worden te koop aangeboden aan 30.000€ en de bergingen aan 4.000€ en zijn verplicht mee aan te kopen.

 

Bijzonderheden:

* Bijzonder energiezuinig en lichte appartementen

* Ruime terrassen

* Hoge afwerkingsgraad

* Mobiliteit (tram en bus voor de deur, station Berchem)

* Ventilatie systeem (mechanische afvoer van de natte ruimtes, keuken, toilet, badkamer en berging)

* Gemeenschappelijke fietsenstalling

* Ruime budgetten voor afwerking

* Budget keukens: 8.000 € (appartementen), 7.000 € (duplex)

* Budget sanitair: 3.500 €

 

Voor meer informatie, lastenboek en plannen kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.