Beste bezoeker,

Naar aanleiding van de versterkte maatregelen van de federale regering inzake het Coronavirus zijn onze habicom-kantoren voorlopig gesloten. MAAR: We zijn er nog steeds voor jullie! 👇

Habicom blijft bereikbaar via telefoon en email van 08u00 tot 20u00.

Ook onze website blijft up to date maar bezoeken moeten we voorlopig uitstellen.

Veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Naranjo Decamps
Bestuurder habicom

P.S.: Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Informeer naar onze gratis schatting vanop afstand.


VOLLEDIG VERKOCHT - Wonen wordt beleven.

100% Verkocht

Types: Appartement (7)

VOLLEDIG VERKOCHT - Wonen wordt beleven.

Op een prachtig perceel op de Prins Boudewijnlaan wordt dit kleinschalig gebouw met 7 appartementen gebouwd. Het gelijkvloers beschikt over 3 slaapkamers, de verdiepingen over 2. Ondergrondse bevinden zich de privatieve parkings, de bergingen en de fietsenstallingen. Het gebouw is half open en beschikt over een mooie parktuin waarop alle woonruimtes en terrassen uitkijken. Voor uw elektrische wagen zijn voorzieningen getroffen om een laadpunt te installeren. Ook aan uw veiligheid is gedacht. In elk appartement is er een alarmsysteem, een veiligheidsdeur en videofoon voorzien.

VOLLEDIG VERKOCHT BINNEN DE MAAND!

 

Op een prachtig perceel op de Prins Boudewijnlaan worden deze 7 ruime appartementen met 2 en 3 slaapkamers en ondergrondse autostaanplaatsen gerealiseerd. Het gebouw is half open en beschikt over een mooie parktuin waarop alle woonruimtes en terrassen uitkijken.  

 

Dit ruim gelijkvloersappartement beschikt over 3 slaapkamers, tuin en zeer groot terras.

 

Op -1 zijn de individuele parking plaatsen voorzien aan 19.500€/plaats.  Op alle plaatsen zijn voorzieningen om een elektrische laadpaal voor uw wagen te voorzien.  Hier vinden we ook de ruime fietsenstalling en de individuele bergingen (5.000€/berging).

 

Alle appartementen worden kwalitatief afgewerkt.  Er worden SIEMATIC keukens voorzien, parket in de living,.... Ook aan uw veiligheid is gedacht. In elk appartement is er een alarmsysteem, een veiligheidsinkomdeur en videofoon voorzien.

 

Heeft u interesse?  Maak vrijblijvend een afspraak met onze nieuwbouwadviseur via hallo@habicom.be of 03-449.42.41

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

 

Geen documenten