Haal habicom in huis

habicom bestaat uit een team van gepassioneerde vastgoedexperten uit de zuidrand van Antwerpen met kantoren in Mortsel (grens Berchem), Kontich en Wilrijk. Onze ervaring en verbondenheid met de zuidrand zorgen ervoor dat we met nog meer overtuiging uw eigendom verkopen of verhuren. Onze waarden vormen de leidraad van ons bedrijf; vertrouwen, transparantie, eerlijkheid en professionaliteit.

Aankoopbemiddeling

U weet precies hoe uw droomwoning eruit moet zien. Alleen … u vindt ze nergens. Dan trekt habicom voor u op onderzoek, als aankoopmakelaar. Dat is dagelijkse kost in de Verenigde Staten, maar ongezien in eigen land.

Verkopen

Al onze medewerkers zijn van de streek. Ze kennen de buurt en wonen er graag. Uw pand aanbevelen doen ze dus met oprecht enthousiasme: dat wekt vertrouwen bij uw kandidaat-koper.

Verhuren

Een huis of appartement verhuren, het vraagt veel inschattingsvermogen, tijd en administratie. Wij doen het graag voor u. Onze verhuurexpert zet alles op alles om uw ideale huurder te vinden. Prijs schatten, reclame maken, huisbezoeken regelen,…

Vastgoedbelofte

In Tour & Taxis in Brussel werden in 2015 de 'Real Estate Awards' uitgereikt. Het was habicom vastgoed & advies die de award voor 'Vastgoedbelofte van het jaar' in ontvangst mocht nemen. Een onafhankelijke jury boog zich over de ingediende dossiers. Het publiek - bijna 400 vastgoedprofessionals - bepaalde mee wie uiteindelijk met de prijs ging lopen.

Huizenjagers

Naranjo van habicom mocht de titel van beste vastgoedexpert mee naar habicom nemen. Hij won de Huizenjagers trofee 2018.

Bekijk de video

Renovatie - Advies

Een belangrijk onderdeel van onze taak als vastgoedexpert is het leveren van het juiste advies om van uw droomwoning uw nieuwe thuis te maken. Hiervoor kan het zijn dat er verbouwingen moeten uitgevoerd worden.

Styling

habicom verkoopt geen huis maar een thuis. Want dát is wat kandidaat-kopers zoeken.
Daarom geeft onze eigen vastgoedstyliste uw woning een make-over.

Habicomcheck

Een succesvolle verkoop start met een correcte waardebepaling. Vastgoedexperts van bij u in de buurt komen op basis van hun ervaring en streekkennis tot een prijs die uw potentiële koper eerlijk vindt. Gaat hij over tot een aankoop? Dan betaalt u ons 3 procent van de verkoopprijs.

CONTACT

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.