IN OPTIE! HOB casco met zeldzame tuin

OMSCHRIJVING

In de prachtige en gegeerde Nieuwelei  in Mortsel, op de grens met Boechout en niet ver van het natuurgebied "Frijthout" , vinden we deze casco HOB met bijgebouw en unieke tuin!  Door de uitstekende ligging zijn zowel het centrum van Mortsel, Boechout als Hove binnen handbereik, waardoor u een groot aanbod aan winkels en supermarkten heeft. Bovendien is het openbaar vervoer met tram 15, buslijn 90 Lier/Berchem, treinstation Liersesteenweg en Oude God in de onmiddellijke omgeving.  Ook de kleuter- en basisschool Sint-Jozef / Klimboom is op wandelafstand.

Deze HOB werd  in 2018-2019 grondig aangepakt / gestript en voorzien van een uitbouw met grote schuiframen + elektrische zonnescreens.  Alle ramen en voordeur werden vervangen door dubbel HR glas met alu-profielen en uitgerust met elektrisch aangestuurde rolluiken.     
Het overgrote deel van het voorbereidend werk is reeds gebeurd, zodat u deze woning verder kan afwerken naar eigen smaak en stijl!  Op de benedenverdieping is er plaats voor een keuken met eetplaats  en een grote, lager gelegen living (34m²) met schuiframen.  De  eerste verdieping heeft mogelijkheid tot 3 slaapkamers, een dressingruimte, een wasplaats (met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een badkamer.  Aangezien alle vertrekken casco zijn, kan u elke kamer nog gemakkelijk een andere bestemming geven.  Tot slot is er nog een zolder met volwaardige trap  (mogelijks 4de slaapkamer) en een grote kelder.

Het bijgebouw bestaat uit een leefruimte met geïnstalleerde keuken, een slaap- en badkamer met douche en toilet.  Er is tevens aansluiting voor wasmachine en droogkast.  Vooraan is er nog een grote ruimte met apart toilet,  geschikte als bureau, atelier of tijdelijke extra slaapkamer, wanneer de verbouwing van de woning wordt verder gezet.  Op het dak zijn zonnepanelen voorzien met een vermogen van 4000 Wp!  Er is tevens een  recente verwarmingsinstallatie met HR condensatieketel (NEST thermostaat), die zorgt voor verwarming en warm water in het bijgebouw.

De grote tuin met grasveld is uniek en biedt uitzonderlijk veel privacy  om te genieten van een BBQ ... en je staycation!

EPC: 600 kWh/m²
Stedenbouwkundige inlichtingen en EPC aangevraagd

Kortom, een  zeldzaam object, dat nog verder af te werken is met uw persoonlijke voorkeuren! 

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be
De waarde van uw eigendom kennen ? Maak vrijblijvend een afspraak met onze habicom expert in uw buurt.
Meer info over Mortsel?  Bezoek de nieuwe website www.woneninmortsel.be .

  

Voorkooprecht

In aanvraag

Bouwvergunning verkregen

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Juridische beslissing

Nog niet aangevraagd

Bestemming

In aanvraag

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuidwest

Type dak

Zadeldak

Dakbedekking

Pannen

Keuken

Niet aanwezig

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Comfort buiten

Atelier, Zonnepanelen

Erfgoed

Nee

€ 665.000

 • 4

 • 1

 • 186 m2

Uw vastgoedadviseur

Kurt Van Camp

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons
 • Adres: Nieuwelei 18, 2640 MORTSEL
 • Garage: 1
 • Netto oppervlakte: 186 m²
 • Woongedeelte: 36 m²
 • Grondoppervlakte: 1094 m²
 • Voorgevel: 6,5 m
 • Perceel breedte: 10 m


€ 665.000

 • 4

 • 1

 • 186 m2

IN OPTIE! HOB casco met zeldzame tuin

Uw vastgoedadviseur

Kurt Van Camp

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

 • Prijs: € 665.000
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 1
 • Garage: 1
 • Adres: Nieuwelei 18, 2640 MORTSEL
 • Netto oppervlakte: 186 m²
 • Woongedeelte: 36 m²
 • Grondoppervlakte: 1094 m²
 • Voorgevel: 6,5 m
 • Perceel breedte: 10 m

OMSCHRIJVING

IN OPTIE! In de prachtige en gegeerde Nieuwelei in Mortsel, op de grens met Boechout en niet ver van het natuurgebied "Frijthout" , vinden we deze casco HOB met bijgebouw en unieke tuin! Door de uitstekende ligging zijn zowel het centrum van Mortsel, Boechout als Hove binnen handbereik, waardoor u een groot aanbod aan winkels en supermarkten heeft. Bovendien is het openbaar vervoer met tram 15, buslijn 90 Lier/Berchem, treinstation Liersesteenweg en Oude God in de onmiddellijke omgeving. Ook de kleuter- en basisschool Sint-Jozef / Klimboom is op wandelafstand.

Deze HOB werd in 2018-2019 grondig aangepakt / gestript en voorzien van een uitbouw met grote schuiframen + elektrische zonnescreens. Alle ramen en voordeur werden vervangen door dubbel HR glas met alu-profielen en uitgerust met elektrisch aangestuurde rolluiken. Het overgrote deel van het voorbereidend werk is reeds gebeurd, zodat u deze woning verder kan afwerken naar eigen smaak en stijl! Op de benedenverdieping is er plaats voor een keuken met eetplaats en een grote, lager gelegen living (34m²) met schuiframen. De eerste verdieping heeft mogelijkheid tot 3 slaapkamers, een dressingruimte, een wasplaats (met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een badkamer. Aangezien alle vertrekken casco zijn, kan u elke kamer nog gemakkelijk een andere bestemming geven. Tot slot is er nog een zolder met volwaardige trap (mogelijks 4de slaapkamer) en een grote kelder.

Het bijgebouw bestaat uit een leefruimte met geïnstalleerde keuken, een slaap- en badkamer met douche en toilet. Er is tevens aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vooraan is er nog een grote ruimte met apart toilet, geschikte als bureau, atelier of tijdelijke extra slaapkamer, wanneer de verbouwing van de woning wordt verder gezet. Op het dak zijn zonnepanelen voorzien met een vermogen van 4000 Wp! Er is tevens een recente verwarmingsinstallatie met HR condensatieketel (NEST thermostaat), die zorgt voor verwarming en warm water in het bijgebouw.

De grote tuin met grasveld is uniek en biedt uitzonderlijk veel privacy om te genieten van een BBQ ... en je staycation!

EPC:600 kWh/m² Stedenbouwkundige inlichtingen aangevraagd

Kortom, een zeldzaam object, dat nog verder af te werken is met uw persoonlijke voorkeuren!

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be De waarde van uw eigendom kennen ? Maak vrijblijvend een afspraak met onze habicom expert in uw buurt. Meer info over Mortsel?  Bezoek de nieuwe website www.woneninmortsel.be .

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuidwest

Type dak

Zadeldak

Dakbedekking

Pannen

Keuken

Niet aanwezig

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Comfort buiten

Atelier, Zonnepanelen

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek