Luxueus ingerichte, bemeubelde woning op rustige locatie!

Adres: Singel 19, 2640 MORTSEL

OMSCHRIJVING


Bezoeken kunnen enkel via onze website ingepland worden.

In de populaire wijk "Hof Van Rieth", op de grens Mortsel-Edegem, vinden we deze volledig bemeubelde en luxueus afgewerkte woning met tuin en zonnig terras!
In de onmiddellijke omgeving zijn er tal van winkels, scholen, pleintjes en groen. Verder kent deze locatie ook een uitstekende bereikbaarheid met de wagen, fiets en openbaar vervoer!

Indeling:
We betreden de woning via de centrale inkomhal, waarna we terechtkomen in de lichtrijke leefruimte en de open keuken met een absolute high-end afwerking!
Aansluitend op de keuken komen we in de veranda met toegang tot de tuin en de voormalige garage. Deze werd omgebouwd tot een bureauruimte/logeerkamer en beschikt over een toilet met handenwasser.

De trap brengt ons naar de eerste verdieping met 2 volwaardige slaapkamers en wasberging. De badkamer is luxueus ingericht met een ruime inloopdouche, bubbelbad, dubbele wastafel en een Japans toilet.
 Vervolgens nemen we opnieuw de trap naar de tweede verdieping, waar de master bedroom met ingemaakte dressing en een ensuite badkamer  werden ondergebracht.

Achter de woning is er een zuid- gerichte tuin waar u heel de dag kan genieten van de zon en van groen!
Voor de woning is er een oprit, geschikt voor meerdere wagens.

En tot slot is er nog een droge kelder op stahoogte.

Praktische info:
 • Volledig bemeubeld (met kwalitatieve materialen) en van alle comfort voorzien
 • Onmiddellijk beschikbaar
 • EPC: 303 kWh/m³
 • Waarborg: 3 maanden
 • Plaatsbeschrijving: € 350,- (per partij)


Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen.

  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

20230929-0003002499-RES-1

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

303 kWh/m2

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Niet meegedeeld

Dakbedekking

Riet/stro

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing

Dubbel

Erfgoed

Nee

€ 2.500

 • 3

 • 2

 • 199 m2

Uw vastgoedadviseur

Elise Pauwels

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons


€ 2.500

 • 3

 • 2

 • 199 m2

Luxueus ingerichte, bemeubelde woning op rustige locatie!

Adres: Singel 19, 2640 MORTSEL

Uw vastgoedadviseur

Elise Pauwels

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

 • Prijs: € 2.500
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal badkamers: 2
 • Adres: Singel 19, 2640 MORTSEL
 • Netto oppervlakte: 199 m²
 • Woongedeelte: 42 m²

OMSCHRIJVING

In de populaire wijk "Hof Van Rieth", op de grens Mortsel-Edegem, vinden we deze volledig bemeubelde en luxueus afgewerkte woning met tuin en zonnig terras! In de onmiddellijke omgeving zijn er tal van winkels, scholen, pleintjes en groen. Verder kent deze locatie ook een uitstekende bereikbaarheid met de wagen, fiets en openbaar vervoer!

Indeling: We betreden de woning via de centrale inkomhal, waarna we terechtkomen in de lichtrijke leefruimte en de open keuken met een absolute high-end afwerking! Aansluitend op de keuken komen we in de veranda met toegang tot de tuin en de voormalige garage. Deze werd omgebouwd tot een bureauruimte/logeerkamer en beschikt over een toilet met handenwasser.

De trap brengt ons naar de eerste verdieping met 2 volwaardige slaapkamers en wasberging. De badkamer is luxueus ingericht met een ruime inloopdouche, bubbelbad, dubbele wastafel en een Japans toilet. Vervolgens nemen we opnieuw de trap naar de tweede verdieping, waar de master bedroom met ingemaakte dressing en een ensuite badkamer werden ondergebracht.

Achter de woning is er een zuid- gerichte tuin waar u heel de dag kan genieten van de zon en van groen! Voor de woning is er een oprit, geschikt voor meerdere wagens En tot slot is er nog een droge kelder op stahoogte.

Praktische info: ·Volledig bemeubeld (met kwalitatieve materialen) en van alle comfort voorzien ·Onmiddellijk beschikbaar ·EPC: 303 kWh/m³ ·Waarborg: 3 maanden ·Plaatsbeschrijving: € 350,- (per partij)

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

20230929-0003002499-RES-1

EPC

303 kWh/m2

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Niet meegedeeld

Dakbedekking

Riet/stro

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing

Dubbel

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek
Plan een bezoek