IN OPTIE ! Trendy bemeubeld 1-slpk appartement in historisch centrum!

OMSCHRIJVING


Bezoeken kunnen enkel via onze website ingepland worden.

IN OPTIE ! Trendy volledig bemeubeld 1-slaapkamer appartement in loft-stijl op een uitstekende locatie in het historisch centrum van Antwerpen.
Dit appartement is gelegen in een rustige straat maar toch pal in het centrum op wandelafstand van het Steen en de Schelde.
We betreden dit gelijkvloers appartement via de gemeenschappelijke inkomhal.  De hoge plafonds en grote raampartijen zorgen voor een gevoel van ruimte en licht.
Als eerste komen we in de volledig ingerichte keuken met spoelbak, vaatwasser, koelkast, inductievuur, oven en designer dampkap.
Aansluitend aan de open keuken vinden we de gezellige living op laminaat met ramen aan beide kanten.
Enkele treden lager bevindt zich het apart toilet, een handige wasruimte voorzien van wasmachine en droogkast en een extra bergruimte.
Vervolgens komen we in de ruime slaapkamer met veel kastruimte. De eye catcher van deze ruimte is een authentieke bankkluis die dienst kan doen als extra kast.
De slaapkamer beschikt over een en suite badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid en dubbele lavabo.
Bij dit appartement hoort ook nog een handige ondergrondse fietsenstalling.

Gemeenschappelijke kosten: 110 euro (internet, water, schoonmaak gemeenschappelijke delen).
Huurwaarborg: 3 maanden
Plaatsbeschrijving: 225 euro
Beschikbaar: 01/08/2022

EPC: 271 kWh/m²jaar

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
Voor meer info surf naar www.habicom.be.

  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

271 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

Elektrisch - directe verwarming

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Erfgoed

Nee

€ 880

  • 1

  • 1

  • 75 m2

Uw vastgoedadviseur

Aster Hardijzer

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

  • 03 449 42 41
  • Chat met ons
Mail ons


€ 880

  • 1

  • 1

  • 75 m2

IN OPTIE ! Trendy bemeubeld 1-slpk appartement in historisch centrum!

Uw vastgoedadviseur

Aster Hardijzer

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

  • 03 449 42 41
  • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

IN OPTIE ! Trendy bemeubeld 1-slaapkamer appartement in loft-stijl op een uitstekende locatie in het historisch centrum van Antwerpen. Dit appartement is gelegen in een rustige straat maar toch pal in het centrum op wandelafstand van het Steen en de Schelde. We betreden dit gelijkvloers appartement via de gemeenschappelijke inkomhal. De hoge plafonds en grote raampartijen zorgen voor een gevoel van ruimte en licht. Als eerste komen we in de volledig ingerichte keuken met spoelbak, vaatwasser, koelkast, inductievuur, oven en designer dampkap. Aansluitend aan de open keuken vinden we de gezellige living op laminaat met ramen aan beide kanten. Enkele treden lager bevindt zich het apart toilet, een handige wasruimte voorzien van wasmachine en droogkast en een extra bergruimte. Vervolgens komen we in de ruime slaapkamer met veel kastruimte. De eye catcher van deze ruimte is een authentieke bankkluis die dienst kan doen als extra kast. De slaapkamer beschikt over een en suite badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid en dubbele lavabo. Dit appartement is volledig bemeubeld! (verlichting, gordijnen, televisies, zetel, kasten,....) Bij dit appartement hoort ook nog een handige ondergrondse fietsenstalling.

Gemeenschappelijke kosten: 110 euro (internet, water, schoonmaak gemeenschappelijke delen). Huurwaarborg: 3 maanden Plaatsbeschrijving: 225 euro Beschikbaar: 01/08/2022

EPC: 271 kWh/m²jaar

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Voor meer info surf naar www.habicom.be.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

EPC

271 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

Elektrisch - directe verwarming

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek