Riante HOB op een uitstekende locatie te Kontich

OMSCHRIJVING

Deze riante en hoogwaardig afgewerkte halfopen bebouwing vinden we op een uitstekende locatie in Kontich.
Er is een zeer vlotte verbinding met de E19 richting Brussel, Mechelen en Antwerpen en de belangrijke invalswegen naar de omliggende gemeenten. Scholen, station en dagelijkse winkels liggen vlakbij.
Toch geniet je hier van een zeer groene en rustige ligging, midden in de natuur. De tuin biedt zicht op een groene oase, waar je de paarden ziet grazen en de natuur ziet bloeien.
Er is parkeerplaats voor 2 wagens op de oprit en een inpandige garage.
Binnenkomend in de gezellige inkomhal, vinden we een gastentoilet en lopen door naar de uiterst lichtrijke eetkamer op grote natuursteentegel. Aansluitend is er de luxueuze open keuken waar de hoogwaardige materiaalkeuze meteen opvalt. Een marmeren keukeneiland met vol uitgehouwen dubbele gootsteen, en een extra breed gasfornuis van Lacanche maken het plaatje compleet. Aansluitend is er een handige wasruimte, volledig ingericht met maatwerk kasten, die ook toegang biedt tot de garage.
De prachtige woonkamer op massief visgraatparket heeft een gezellige open haard en maatwerk multimedia-meubel.
Via de eiken trap bereiken we de eerste verdieping waar we de master bedroom vinden. Het hoge plafond met balkenstructuur geven een gevoel van gezelligheid en ruimte. Aansluitend is er de maatwerk dressing en de luxueuze badkamer met een ligbad ingelegd in marmer, een stijlvol dubbel lavabomeubel op maat, een hangtoilet én een infraroodcabine!
Verder is er op deze verdieping nog een gastentoilet, een slaapkamer, een bureau en een open kamer op doorlopend parketvloer.
Op de tweede verdieping is er de technische ruimte/berging en een tweede badkamer met inloopdouche. Verder is er nog een grote (slaap)kamer. De parketvloer loopt ook op deze verdieping door.

De woning werd getekend door Vlassak architects en dit vertaalt zich in een top materiaalkeuze zoals plafondhoge massieve deuren met ingewerkte scharnieren en authentiek beslag, tadelakt afwerking in de badkamers, inbouwkranen, marmer maatwerk en een evenwichtige buitenafwerking met deels rieten dak, houten en stalen ramen, dorpels in blauwe steen, enz.
Extra troeven zijn de zonneboiler, het centraal stofzuigersysteem, een alarmsysteem, een oplaadpunt voor elektrische wagen, automatische garagepoort.
Kom deze uiterst energiezuinige woning zelf ontdekken en sta versteld van de authentieke sfeer!

EPC: 95,65 kWh/m2

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.
Meer info over Kontich ? www.woneninkontich.be

Bezoek de website van dit pand

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

11024_2008_000000244/EPO06290/A002/D01/SD001

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

95.65 kWh/m2

Voorkooprecht

Niet van toepassing

Bouwvergunning verkregen

Ja

Dagvaarding en herstelvordering

Nog niet aangevraagd

Verkavelingsvergunning

Ja

Juridische beslissing

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Woongebied

Comfort

Verwarming

Vloerverw. geheel

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Zadeldak

Dakbedekking

Pannen

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Volledig ingebouwd

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

hout

Comfort binnen

Open haard, Dubbele beglazing

Erfgoed

Nee

€ 799.000

 • 4

 • 2

 • 336 m2

Uw vastgoedadviseur

Heidi Bruyninckx

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons
 • Adres: Pauwhoevestraat 1, 2550 KONTICH
 • Kadastraal inkomen: € 2.194
 • Garage: 1
 • Netto oppervlakte: 336 m²
 • Woongedeelte: 60 m²
 • Grondoppervlakte: 583 m²
 • Bouwjaar: 2011


€ 799.000

 • 4

 • 2

 • 336 m2

Riante HOB op een uitstekende locatie te Kontich

Uw vastgoedadviseur

Heidi Bruyninckx

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

 • Prijs: € 799.000
 • Kadastraal inkomen: € 2.194
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Aantal badkamers: 2
 • Garage: 1
 • Adres: Pauwhoevestraat 1, 2550 KONTICH
 • Netto oppervlakte: 336 m²
 • Woongedeelte: 60 m²
 • Grondoppervlakte: 583 m²
 • Bouwjaar: 2011

OMSCHRIJVING

Deze riante en hoogwaardig afgewerkte halfopen bebouwing vinden we op een uitstekende locatie in Kontich. Er is een zeer vlotte verbinding met de E19 richting Brussel, Mechelen en Antwerpen en de belangrijke invalswegen naar de omliggende gemeenten. Scholen, station en dagelijkse winkels liggen vlakbij. Toch geniet je hier van een zeer groene en rustige ligging, midden in de natuur. De tuin biedt zicht op een groene oase, waar je de paarden ziet grazen en de natuur ziet bloeien. Er is parkeerplaats voor 2 wagens op de oprit en een inpandige garage. Binnenkomend in de gezellige inkomhal, vinden we een gastentoilet en lopen door naar de uiterst lichtrijke eetkamer op grote natuursteentegel. Aansluitend is er de luxueuze open keuken waar de hoogwaardige materiaalkeuze meteen opvalt. Een marmeren keukeneiland met vol uitgehouwen dubbele gootsteen, en een extra breed gasfornuis van Lacanche maken het plaatje compleet. Aansluitend is er een handige wasruimte, volledig ingericht met maatwerk kasten, die ook toegang biedt tot de garage. De prachtige woonkamer op massief visgraatparket heeft een gezellige open haard en maatwerk multimedia-meubel. Via de eiken trap bereiken we de eerste verdieping waar we de master bedroom vinden. Het hoge plafond met balkenstructuur geven een gevoel van gezelligheid en ruimte. Aansluitend is er de maatwerk dressing en de luxueuze badkamer met een ligbad ingelegd in marmer, een stijlvol dubbel lavabomeubel op maat, een hangtoilet én een infraroodcabine! Verder is er op deze verdieping nog een gastentoilet, een slaapkamer, een bureau en een open kamer op doorlopend parketvloer. Op de tweede verdieping is er de technische ruimte/berging en een tweede badkamer met inloopdouche. Verder is er nog een grote (slaap)kamer. De parketvloer loopt ook op deze verdieping door.

De woning werd getekend door Vlassak architects en dit vertaalt zich in een top materiaalkeuze zoals plafondhoge massieve deuren met ingewerkte scharnieren en authentiek beslag, tadelakt afwerking in de badkamers, inbouwkranen, marmer maatwerk en een evenwichtige buitenafwerking met deels rieten dak, houten en stalen ramen, dorpels in blauwe steen, enz. Extra troeven zijn de zonneboiler, het centraal stofzuigersysteem, een alarmsysteem, een oplaadpunt voor elektrische wagen, automatische garagepoort. Kom deze uiterst energiezuinige woning zelf ontdekken en sta versteld van de authentieke sfeer!

EPC: 95,65 kWh/m2

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be Bezoek ook onze digitale brochure via http://www.pauwhoevestraat1kontich.be

De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt. Meer info over Kontich ? www.woneninkontich.be

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

11024_2008_000000244/EPO06290/A002/D01/SD001

EPC

95.65 kWh/m2

Comfort

Verwarming

Vloerverw. geheel

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Zadeldak

Dakbedekking

Pannen

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Volledig ingebouwd

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

hout

Comfort binnen

Open haard, Dubbele beglazing

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek