2 slpk. app. met ruim terras en Scheldezicht

OMSCHRIJVING

2-slpk appartement met terras op Nieuw Zuid
 
Staan “trendy” – “nieuwbouw” – “groot terras” en Scheldezicht” op jouw wishlist? Dan is dit misschien wel het appartement van jouw dromen!
 
Op het gegeerde Nieuw Zuid, vinden we aan het Panamerenko-plein dit prachtige hoek-appartement.  De verkoop valt onder btw-stelsel.
Tenzij je een ander kleurtje op de muren wilt, hoef je in dit appartement werkelijk niks te doen; het is letterlijk instapklaar en van alle comfort voorzien.
Het gebouw telt slechts 5 verdiepingen, het appartement zelf bevindt zich op de 3de verdieping , telt 75m2 en heeft een prachtig terras aan weerszijden van ruim 20m2 in totaal.  Zon gegarandeerd én Scheldezicht, wat wil je nog meer?
ondergronds autostaanplaats (€ 39.000) en berging (€ 10.000) verplicht mee aan te kopen.

Via de gepantserde voordeur komen we in de inkomhal op een  lichte keramische tegel die doorloopt in heel het appartement.
De woonkamer, eetplaats en keuken sluiten op elkaar aan en geven via een groot schuifraam toegang tot het terras.
De open keuken met eiland is volledig ingericht met kwalitatieve AEG-toestellen. Gezellige diner dates met vrienden? Check!
In de badkamer vinden we een dubbele wastafel met kasten, een ruime inloopdouche en een handdoekdroger. Het toilet met handenwasser is apart én er is nog een handige berging met plaats voor wasmachine en droogkast.
De master bedroom geeft via een groot schuifraam ook weer toegang tot het zonnige terras. Hier ga je nooit met koude voeten je bed in want de slaapkamer heeft  (net als de rest van het appartement) vloerverwarming.
Verder is er nog een tweede kamer die dienst kan doen als extra slaapkamer, bureau of dressing.
 
Over de buurt: Nieuw Zuid is een hippe nieuwbouwwijk vlakbij de gedempte Zuiderdokken waar binnenkort een prachtig groen park verrijst. Joggen kun je echter ook gewoon op het dak van je gebouw; daar werd namelijk een looppiste aangelegd!
Verder zijn er tal van restaurants, een koffiebar, een bakker, diverse kunstgalerijen,… binnen handbereik. En met de fiets sta je op 5 minuten aan onze prachtige kathedraal.
Nieuw Zuid is ook een duurzame wijk;  alle woningen zijn hier immers aangesloten op een centraal warmtenet. Zo help jij dus mee aan een CO2-neutrale stad!

Beschikbaar  bij akte
EPC in aanvraag
 
Hebben we je interesse gewekt? Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be
De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.
 

  

Voorkooprecht

Nee

Bouwvergunning verkregen

Niet van toepassing

Dagvaarding en herstelvordering

Niet van toepassing

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Juridische beslissing

Nog niet aangevraagd

Bestemming

In aanvraag

Afgebakend overstromingsgebied

Nee

Risicozone voor overstromingen

Nee

Overstromingsgevoelig

niet ingesteld

Afgebakende oeverzone

Nee

Documenten

Comfort

Verwarming

Vloerverwarming

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Andere

Aansluiting waterleiding

Ja

Lift

Ja

Keuken

Alle comfort

Beglazing

Driedubbel

Comfort binnen

Dubbele beglazing, Videofoon, Gepantserde deur, Vloerverwarming

Erfgoed

Nee

€ 370.000

  • 2

  • 1

  • 75 m2

Uw vastgoedadviseur

Kurt Van Camp

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

  • 03 449 42 41
  • Chat met ons
Mail ons


€ 370.000

  • 2

  • 1

  • 75 m2

2 slpk. app. met ruim terras en Scheldezicht

Uw vastgoedadviseur

Kurt Van Camp

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

  • 03 449 42 41
  • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

2-slpk appartement met terras op Nieuw Zuid Staan “trendy” – “nieuwbouw” – “groot terras” en Scheldezicht” op jouw wishlist? Dan is dit misschien wel het appartement van jouw dromen! Op het gegeerde Nieuw Zuid, vinden we aan het Panamerenko-plein dit prachtige hoek-appartement. De verkoop valt onder btw-stelsel. Tenzij je een ander kleurtje op de muren wilt, hoef je in dit appartement werkelijk niks te doen; het is letterlijk instapklaar en van alle comfort voorzien. Het gebouw telt slechts 5 verdiepingen, het appartement zelf bevindt zich op de 3de verdieping , telt 75m2 en heeft een prachtig terras aan weerszijden van ruim 20m2 in totaal. Zon gegarandeerd én Scheldezicht, wat wil je nog meer? Ondergrondse autostaanplaats (€ 39.000) + ruime berging (€ 10.000) verplicht bij aan te kopen!

Via de gepantserde voordeur komen we in de inkomhal op een lichte keramische tegel die doorloopt in heel het appartement. De woonkamer, eetplaats en keuken sluiten op elkaar aan en geven via een groot schuifraam toegang tot het terras. De open keuken met eiland is volledig ingericht met kwalitatieve AEG-toestellen. Gezellige diner dates met vrienden? Check! In de badkamer vinden we een dubbele wastafel met kasten, een ruime inloopdouche en een handdoekdroger. Het toilet met handenwasser is apart én er is nog een handige berging met plaats voor wasmachine en droogkast. De master bedroom geeft via een groot schuifraam ook weer toegang tot het zonnige terras. Hier ga je nooit met koude voeten je bed in want de slaapkamer heeft (net als de rest van het appartement) vloerverwarming. Verder is er nog een tweede kamer die dienst kan doen als extra slaapkamer, bureau of dressing. Over de buurt: Nieuw Zuid is een hippe nieuwbouwwijk vlakbij de gedempte Zuiderdokken waar binnenkort een prachtig groen park verrijst. Joggen kun je echter ook gewoon op het dak van je gebouw; daar werd namelijk een looppiste aangelegd! Verder zijn er tal van restaurants, een koffiebar, een bakker, diverse kunstgalerijen,… binnen handbereik. En met de fiets sta je op 5 minuten aan onze prachtige kathedraal. Nieuw Zuid is ook een duurzame wijk; alle woningen zijn hier immers aangesloten op een centraal warmtenet. Zo help jij dus mee aan een CO2-neutrale stad!

Beschikbaar: bij akte EPB in opmaak Hebben we je interesse gewekt? Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

Documenten

Comfort

Verwarming

Vloerverwarming

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Andere

Aansluiting waterleiding

Ja

Lift

Ja

Keuken

Alle comfort

Beglazing

Driedubbel

Comfort binnen

Dubbele beglazing, Videofoon, Gepantserde deur, Vloerverwarming

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek