Onze collega Kurt in de spotlight!habicom bestaat uit een team van gepassioneerde vastgoedexperten uit de zuidrand van Antwerpen. Onze ervaring en verbondenheid met de zuidrand zorgen ervoor dat we steeds met volle overtuiging uw eigendom verkopen of verhuren. Het is dan ook met veel plezier dat we jullie in deze rubriek voorstellen aan de collega's. 

 

MAAK KENNIS MET ...  

     

 Naam:

 Kurt Van Camp

 Leeftijd:

 50 jaar

 Woonplaats:

 Mortsel

 Functie:

 Regiomanager Mortsel 

 

 

 

 

 

 

Kurt woont samen met zijn vrouw en 2 kids in het hartje van Mortsel. Zo'n 20 jaar geleden ontstond zijn passie voor vastgoed en ondertussen is hij reeds 4 jaar actief bij habicom.
Als echte familieman start een doordeweekse dag aan de ontbijttafel samen met het gezin om vervolgens richting kantoor te vertrekken.
 

Tussen de afspraken en schattingen door, hecht Kurt er veel waarde aan om alle lopende dossiers elke dag opnieuw te behandelen met een maximale inzet voor alle betrokken partijen! 
’S avonds vind je Kurt vaak terug achter de potten en pannen om lekker te koken voor zijn gezin. Daarna neemt hij nog even de tijd om na te genieten van de dag en een planning op te maken voor de volgende dagen en het weekend. 


HOBBY'S & INTERESSES

Het komt niet als een verrassing dat vastgoed, koken en lekker eten een groot deel uitmaken van de interesses van onze collega. wink
Maar ook reizen staat hoog op het lijstje! Samen met zijn vrouw, zoon en dochter trekt hij geregeld de wijde wereld in om er te genieten van de mooie dingen...

 

 

Habicom door de ogen van kurt...

Habicom staat voor een sympathiek, dynamisch en gepassioneerd team, waarbij tevredenheid van de klant steeds op de eerste plaats komt! Het is gewoon fantastisch om mensen met elkaar te verbinden en hen gelukkig te maken bij het vinden hun droompand. Je bouwt op korte tijd een grote vertrouwensband op en het is fijn te zien dat iedereen bij het notariaat gelukkig afscheid neemt van elkaar…

 

 

Wil je het habicom team graag beter leren kennen?
Spring dan gerust eens binnen in één van onze kantoren. Wij helpen graag verder met al jullie vastgoedvragen!