Collega Evelyne in de spotlight
habicom bestaat uit een team van gepassioneerde vastgoedexperten uit de zuidrand van Antwerpen. Onze ervaring en verbondenheid met de zuidrand zorgen ervoor dat we steeds met volle overtuiging uw eigendom verkopen of verhuren. Het is dan ook met veel plezier dat we jullie in deze rubriek voorstellen aan de collega's. Deze keer is onze office manager van kantoor Kontich aan de beurt!

 

MAAK KENNIS MET ... 

Als office manager van kantoor Kontich houdt Evelyne zich voornamelijk bezig de administratieve kant van het vastgoedgebeuren. Ze is één van de eerste aanspreekpunten voor klanten, bezoekers en bellers en daarnaast ondersteunt ze de commerciële collega's o.a. bij het opstarten van nieuwe dossiers. Heel gevarieerde dagen dus, wat het ook boeiend houdt. 

Tonnen ervaring!

Ondertussen is het al 22 jaar geleden dat Evelyne de vastgoedmicrobe te pakken heeft gekregen. Ze startte destijds bij een grote Antwerpse projectontwikkelaar en volgde een vastgoedopleiding in avondschool. Sindsdien heeft ze altijd in de sector gewerkt, eerst commercieel en nadien administratief.

HOBBY'S & INTERESSES

Evelyne is gepassioneerd door interieurinrichting. In haar vrije tijd houdt ze zich dan ook graag bezig met haar eigen interieur. De nummer 1 tip van Evelyne? Pas de styling van je interieur aan aan elk seizoen, zo wordt het nooit saai in huis!

Verder zijn haar hondjes Lewis en Elliot ook een grote bezigheid in haar vrije tijd. 

 

Wil je het habicom team graag beter leren kennen?
Spring dan gerust eens binnen in één van onze kantoren. Wij helpen graag verder met al jullie vastgoedvragen!