Wonen in Edegem begint bij habicom Wie alles wil weten over wonen in Edegem, moet vanaf nu bij habicom zijn. De bekende vastgoedexpert opende er onlangs zijn zesde kantoor en lanceerde tegelijkertijd de gloednieuwe website woneninedegem.be.  
 
 
Als je een woning of appartement koopt, is één van de belangrijkste aspecten de locatie. Wil je graag in een gemeente wonen met veel faciliteiten en voorzieningen? Hou je van rust en groen? Is het belangrijk dat er openbaar vervoer in de buurt is? Ga je graag op restaurant of op café in je buurt? Welke winkels zijn er om de hoek? De antwoorden op die vragen en nog veel meer praktische info, vind je op de wonenin-websites.  
 
 
Habicom lanceerde eerder al woneninmortsel.be, woneninkontich.be en woneninboechout.be. Deze websites blijken een groot succes te zijn, omdat ze de bezoeker een totaalbeeld geven van wat een gemeente precies te bieden heeft. Naast praktische info over (gemeente)diensten, kinderopvang, scholen en mobiliteit, ontdek je hier namelijk ook alle mooie plekjes en hotspots van een gemeente. Kortom alle kennis die je nodig hebt om de perfecte locatie te kiezen voor je nieuwe thuis.   
 
 
Wie graag wil uitzoeken of Edegem voor hem of haar de juiste match is, kan vanaf nu terecht op de website woneninedegem.be. Ook staat het habicom-team voor je klaar om je te helpen met al je woonwensen en vastgoedvragen in het nieuwe kantoor in de Strijdersstraat 13 te Edegem.   
 
Maandag   9u30 – 17u 
Dinsdag 9u30 – 17u
Woensdag   9u30 – 17u
Donderdag  9u30 – 13u (Namiddag op afspraak)  
Vrijdag 9u30 – 13u (Namiddag op afspraak) 
Zaterdag   op afspraak 
 
 
 
  
 
  
 
  

Ben je ondernemer in Edegem en wil je graag adverteren op woneninedegem.be? Neem contact op met Naranjo Decamps via naranjo@habicom.be.