Habicom stapt mee in Immoscoop 2.0Samen met KBC en 15 andere vastgoedmakelaars/groepen stapt ook Habicom, als aandeelhouder, mee in Immoscoop 2.0. De 16 makelaars en bank en verzekeraar KBC slaan de handen in elkaar om het volledig nieuwe platform, Immoscoop 2.0, te laten uitgroeien tot de referentiepartner op de vastgoedmarkt. 
 
Immoscoop is een in 2016 opgerichte coöperatie van meer dan 350 vastgoedprofessionals die vandaag vooral actief is in Vlaanderen. Op korte tijd is het uitgegroeid tot een challenger onder de vastgoedportalen: met een nr. 1-positie in de Antwerpse regio en groeiend in de rest van Vlaanderen.  Per maand bezoeken nu al ruim 1 miljoen bezoekers de website.
 
KBC stelt Immoscoop 2.0 de nodige financiële middelen, digitale expertise en slagkracht ter beschikking om het huidige platform verder uit te bouwen.
 
‘Bij habicom geloven we keihard in dit nieuwe verhaal.  Daarom zijn we ook meteen mee ingestapt.  Een vastgoedplatform dat gemaakt wordt voor en door de vastgoedsector met de steun van een grootbank zal uitgroeien tot de referentie binnen de vastgoedportalen.  Zowel voor de kandidaat kopers als huurders als voor de vastgoedmakelaars zou één vastgoedwebsite, met het volledige aanbod op gans de markt, een verademing zijn’, besluit Naranjo Decamps van habicom.