Nieuw bij habicom: MIJN VERHUISU gaat verhuizen? Hier komt veel bij kijken en dan heeft u waarschijnlijk van alles aan uw hoofd. Er moet heel veel geregeld worden. Inpakken, huur opzeggen, meubels kiezen, schilderen, … Je zou voor minder stress krijgen!

Ook al gedacht aan de verhuis van uw Internet of TV? Het doorgeven van je meterstanden of kiezen van een geschikte energieleverancier? Al de administratieve rondslomp en tariefvergelijking? Iets waar je misschien niet erg vertrouwd mee bent en waar je al snel het bos door de bomen niet meer ziet. Vandaag zijn er in Vlaanderen tientallen energieleveranciers waaruit je kan kiezen, wat het nog moeilijker maakt om voor jou de meest geschikte keuze te maken. In de drukte die met een verhuis gepaard gaat, is dit een taak die de meeste mensen liever aan zich voorbij laten gaan.

Om deze reden werkt habicom sinds dit jaar samen met Mijn Verhuis. Heeft u via habicom verkocht, gekocht of gehuurd? Dan hoeft u zich over de overname van de nutsvoorzieningen geen zorgen te maken. Deze dienst wordt door habicom volledig gratis aangeboden. Mijn Verhuis zoekt voor u uit welk telecom- en energieproduct bij u past en regelt alles van aanvraag tot aansluiting.

Gaat het om een verhuis, een aanpassing of een volledige nieuwe aansluiting? Geen probleem, ‘Mijn verhuis’ doet het nodige! Zij bieden onafhankelijk en kwalitatief advies. Ook na de verhuis blijven ze tot uw beschikking. Het proces gaat als volgt te werk:

 

 

Met deze gratis service breidt habicom haar diensten nog verder uit zodat je zonder stress kan genieten van je nieuwe woonst!