habicom neemt voorzorgen tegen het Coronavirus!De corona crisis heeft ook in het vastgoed zijn weerslag. Het aantal bezoekers is reeds gedaald. Voor sommige verkopers, die ondertussen al een ander eigendom gekocht hebben, kan dit zware gevolgen hebben. Zij rekenen immers op de inkomsten om hun nieuw eigendom te kunnen kopen. 

Om ervoor te zorgen dat de bezoeken kunnen blijven doorgaan neemt habicom de nodige voorzorgen en maatregelen. Zo zullen bezoeken gespreid worden zodat bezoekers elkaar niet kruisen. De nodige afstand zal bewaard worden en er worden geen handen of brochures meer gegeven. Alle habicom-kantoren blijven open tijdens weekdagen. Ook daar wordt gezorgd voor een veilige omgeving en wordt alles meerdere keren per dag ontsmet.

De opvallendste maatregel, die de habicom crew invoert, is wellicht de live facetime en whatsapp video bezoeken. In plaats van als bezoeker ter plaatse aanwezig te moeten zijn, kan het bezoek, via de habicom makelaar, live via facetime of whatsapp-call doorgaan. Er kan een virtuele tour doorgaan in de woning die de klant wil bezoeken maar de klant kan ook live vragen stellen waarop onmiddellijk kan gereageerd worden door de makelaar.  Extra informatie kan nadien digitaal bezorgd worden. Er hoeft geen fysiek contact te zijn.

 

Nog vragen?  Neem contact op met je habicom vastgoedadviseur via 03-449.42.41 of hallo@habicom.be