habicom | Syndicus & rentmeester


Habicom beheer is actief als syndicus en rentmeester in Antwerpen en de Zuidrand. Wij zorgen voor een efficiënt beheer van uw eigendom. We behartigen voor u het beheer van uw onroerend goed in alle transparantie en met kennis van zaken.

 

Habicom Beheer - Uw patrimonium in goeie handen!

Zowel op financieel, technisch als administratief vlak volgen wij uw appartementsgebouw of appartement nauwgezet op. Urgente problemen worden snel aangepakt, terwijl we voor de grote renovaties steeds zoeken naar kwalitatieve en betaalbare oplossingen. Dankzij onze troeven vertrouwen verschillende gebouwen op Habicom Beheer. We zijn zowel actief als syndicus, als als rentmeester.

Vraag gerust, geheel vrijblijvend een offerte via de website of via hallo@habicombeheer.be

Habicom Beheer, uw syndicus?

Zoekt u een betrouwbare syndicus? Dan bent u bij Habicom Beheer aan het juiste adres. Elke VME, hoe klein ook, is verplicht om een syndicus aan te stellen. Als professionele syndicus nemen wij deze functie graag op ons, om u een kwalitatief beheer aan te bieden.

Waar kan u op rekenen:

 
Habicom Beheer uw rentmeester?

Steeds meer mensen kiezen voor vastgoed als belegging. Tegelijkertijd wordt het beheer van vastgoed steeds complexer omwille van wettelijke eisen. Bovendien heeft niet elke eigenaar de tijd of de zin om zich dagdagelijks met de opvolging van zijn panden bezig te houden. Habicom Beheer reikt u een oplossing aan, als rentmeester beheren we uw huurpand. We zijn de contactpersoon voor de huurders en zorgen voor het permanente beheer.