Vastgoedspecialist habicom lanceert eigen klusjesdienstOm een succesvolle verkoop of verhuur te realiseren, presenteer je je woning best zo goed mogelijk. Opruimen, schoonmaken, maar ook het repareren en herstellen van allerlei zaken. Kom je zelf niet toe aan al deze klusjes of zie je er vanwege een andere reden tegenop? Onze klusjesdienst neemt jouw 'to do'-lijstje graag over. 

We verkopen geen huis maar een thuis en net daarom is het cruciaal dat we elk pand optimaal presenteren”, vertelt habicom zaakvoerder Naranjo Decamps.“Om dat te doen kan een extra likje verf, een grasmachine of het opfrissen van een woonkamer wonderen verrichten. Als vastgoedexperten weten we hoe we een eigendom zodanig moeten presenteren zodat het de hoogst mogelijke verkoopprijs zal behalen. Eigenaars die overwegen om hun eigendom via habicom te verkopen of verhuren, kunnen daarvoor een beroep doen op onze eigen klusjesmannen. Een muur schilderen, nieuwe keuken plaatsen of zelfs de badkamer opnieuw betegelen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden die habicom aanbiedt om zijn klanten te helpen.'

GRATIS BIJ VERKOOP*

Kleine aanpassingswerken worden gratis* aangeboden als het de verkoop van het eigendom ten goede komt. Voor grotere werken kunnen de eigen klanten gebruik maken van een speciaal voordeeltarief. Daarvoor werkt habicom samen met enkele vaste en betrouwbare en deskundige partners zoals een loodgieter, een elektricien, een aannemer… Als kers op de taart kunnen klanten een habicom-vastgoedstylist inschakelen om hun woning een make-over te geven zodat potentiële kopers meteen een goede eerste indruk krijgen van de woning.

 * maximum 5 uren klusjesdienst exclusief materialen. Informeer bij je habicom-vastgoedexpert naar de voorwaarden.