Project in de kijker: Brouwersloft te MortselHet project Brouwersloft werd op woensdag 20 november 2019 officieel voorgesteld aan het grote publiek. Een persmoment werd gehouden en reeds de eerste geïnteresseerden kwamen langs om kennis te maken met het project. Vanaf nu kan je bij habicom terecht voor alle informatie rondom deze luxelofts in een unieke setting.

Op de grens met Mortsel en Boechout vinden we dit iconische gebouw terug. Het pand kent een rijkelijke en mooie geschiedenis. In 1897 richtte de heer Charles Hessels het gebouw op. Een aantal decennia later kwam de brouwerij in handen van de familie Van Rijswijck. Het is de kleindochter van Ernest Van Rijswijck die nu beslist om de brouwerij een nieuw leven te geven en er meerdere wooneenheden in onder te brengen.

De brouwerij wordt omgetoverd tot 3 unieke lofts, allen tussen de 150m2 en 170m2, met terras en prachtig groen parkzicht. Bovengrondse autostaanplaatsen zullen aanwezig zijn, als ook kelderberging en fietsenstalling.

Habicom verzorgt de verkoop van project Brouwersloft. De 3 lofts worden casco aangeboden, maar ruime budgetten voor de afwerking worden voorzien. Kopers hebben zo volledige inspraak in de afwerking van de loft.

 

 

* Prijzen vanaf 490.000 euro.

 

Voor meer informatie: