Project in de kijker: #EJ70 te EdegemWonen in #EJ70 staat gelijk aan hedendaags wonen in superieur comfort met alle voorzieningen in de directe omgeving. Het project is gelegen in de wijk ‘Buizegem’ te Edegem. #EJ70 is zeer vlot bereikbaar en bovendien centraal gelegen tussen Kontich en Edegem. Prijzen vanaf € 295.000. Prijzen zijn steeds exclusief BTW-, registratie- en (notaris-) kosten

  

IN EEN NOTENDOP

 

WONEN IN RESIDENTIE #EJ70 STAAT VOOR ...

 

LIGGING
DUURZAAMHEID
De vlotte bereikbaarheid is in deze mooie gemeente een zeer grote troef. Openbaar vervoer, fietsinfrastructuur, invalswegen van en naar grote steden
zijn allen vlot bereikbaar. Dit alles in een rustige straat en in de nabijheid van winkels en groen dragen hier extra aan bij. 

#EJ70 voldoet aan alle normen voor energiezuinig wonen. U geniet bovendien per appartement van 3 zonnepalen. Verwarmen door middel van de nieuwste generatie HR gasketel in combinatie voor de vloerverwarming voor de hoogste efficiëntie. Piekfijne isolatie en ventilatie maken het geheel compleet.

 

KWALITEIT
INVESTERING

#EJ70 biedt u de mogelijkheid om uw woning volledig aan te passen aan
uw smaak en stijl. U krijgt een uitmuntende kwaliteit als basis,
met ruime vrijheid in personalisatie. 

De belangrijkste pijlers voor een goede investering zijn de ligging, de prijs, de kwaliteit en duurzaamheid. Als investeerder wilt u een woning aanbieden waar huurders jaren zorgeloos kunnen wonen en net daarom is nieuwbouw ideaal!