Zorgeloos verhuren met habicomWie zijn of haar eigendom verhuurt, weet dat daar veel bij komt kijken. Van het vinden van een geschikte huurder tot het in orde brengen van alle administratie. 

Meer en meer verhuurders kiezen er daarom voor om de professionele hulp van een vastgoedexpert in te schakelen.  ‘En dat merken we ook bij habicom’, zegt Naranjo Decamps van habicom.  ‘Verhuurders kunnen bij ons op dezelfde service rekenen als bij verkoop.  We gaan zéér ver.  Ons team helpt niet alleen bij het vinden van de juiste en geschikte huurder, maar zorgt echt voor alles. Zelfs als de huurder nadien een slechte betaler blijkt te zijn, staan we de verhuurder bij.  Wij bereiden de ingebrekestellingen voor en maken zelfs het verzoekschrift voor uitzetting door de vrederechter op, als dat nodig blijkt te zijn’, bevestigt Naranjo.  ‘Onze verhuurders besparen zo snel enkele duizenden euro’s omdat ze geen advocaat moeten inschakelen. Nog een reden om habicom in huis te halen’, besluit Naranjo.

Habicom biedt een zeer uitgebreide service aan bij verhuur:

Is je woning of appartement verhuurd? Dan betaal je ons als commissie eenmalig één maand huur (excl. btw), dat is alles.