Vacature: Erkend vastgoedmakelaarHabicom groeit! En daarom zijn we op zoek naar een ervaren vastgoedmakelaar voor de ondersteuning van ons team in Antwerpen. Voelt deze bruisende stad voor jou als thuis, en zet jij graag je commerciële flair en netwerkvaardigheden in om ervoor te zorgen dat we hier nog verder kunnen uitbreiden?
 
Profiel
Je bent een professional met minimum 5 jaar ervaring in de vastgoedsector en bent in het bezit van een BIV-nummer. Het vak van vastgoedmakelaar kent voor jou geen geheimen meer: prospecteren, schatten, bezoeken organiseren, documenten in orde maken en de klanten van de juiste info voorzien... Je doet het als vastgoedexpert iedere dag met veel enthousiasme en passie.
 
Jobgerelateerde competenties
 
Persoonsgebonden competenties
 
Aanbod
Je werkt samen met een team van toffe collega’s en komt terecht in een motiverende werkomgeving. Habicom is een succesvol vastgoedbedrijf dat steeds innoveert en verder groeit. We staan bekend om ons hoge serviceniveau en onze uitgebreide dienstverlening naar de klant toe. Je krijgt bij ons de kans om je verder te ontwikkelen via opleidingen en wordt daarbij ook ondersteund door je professionele collega’s. We belonen je inzet en resultaten via een aantrekkelijk commissiesysteem, wagen en tankkaart.
 
Plaats tewerkstelling
Paleisstraat 2 2018 ANTWERPEN
 
Waar en hoe solliciteren?
Contact: Dhr. Naranjo Decamps
Via e-mail: naranjo@habicom.be
Per telefoon: 0473 88 67 21