Op zoek gaan naar een andere woning in coronatijden? Doen!


 
Je woning is te klein, je zou graag wat meer buitenruimte willen, je zoekt een fijne plek om vanuit thuis te werken… Kortom, je huidige huis of appartement voldoet niet meer aan je woonwensen en je bent op zoek naar iets nieuws. Maar je twijfelt. Is het niet beter om te wachten tot de lockdown voorbij is? Kan je op dit moment wel terecht bij de vastgoedexperten van habicom? Lees hieronder waarom juist nu het beste moment is om je zoektocht te starten en hoe je dat aanpakt in deze tijden.
 
Waarom nu?
Misschien herinner je je nog hoe het ging tijdens de eerste lockdown in het voorjaar. De woningmarkt ging op slot: immokantoren sloten verplicht de deuren, plaatsbezoeken mochten niet meer doorgaan en de (ver)koop en (ver)huur van woningen lag stil. Na een aantal weken kwam er eindelijk positief nieuws, we mochten terug open! Vanaf dag 1 ontstond er een enorme rush, mensen gingen massaal op zoek naar een andere woning.
 
De kans dat het deze keer - na de tweede lockdown - hetzelfde gaat verlopen, is bijzonder groot. De enige manier om er als eerste bij te zijn op dat moment, is een goede voorbereiding. Zet je woonplannen dus niet in de ijskast, maar ga er samen met ons mee aan de slag.
 
Hoe je dat doet, ontdek je vanaf nu dagelijks op onze sociale media. Volg onze tips, en kom steeds een stapje dichterbij jouw droomwoning. 
Stap 1: Bepaal je budget & laat je woning schatten door een expert