Habicom vastgoed viert vijfde verjaardag!Sinds het voorjaar van 2014 staan Naranjo Decamps en Veronique Peeters aan het roer van het habicom team. Ondertussen dus al iets meer dan 5 jaar! Een verjaardag die we graag samen met jullie hadden willen vieren, maar helaas heeft de "Corona crisis" hier anders over beslist! Dit houdt ons echter niet tegen om enkele mijlpalen met jullie te delen...

 

5 JAAR HABICOM IN VOGELVLUCHT...
 

2014: Naranjo Decamps was al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedwereld, toen hij samen met Veronique Peeters habicom overneemde van Philip Dendale. Met hun tweetjes startten ze aan de verdere uitbouw vanuit een klein, sympathiek kantoortje aan de Mechelsesteenweg te Mortsel. Met de introductie van een nieuwe huisstijl en een nieuw logo was habicom vastgoed en advies helemaal klaar voor de toekomst!
 

2015: Habicom vastgoed & advies wint de award van ‘Vastgoedbelofte van het jaar’, maar ook daarna hebben ze niet stilgezeten! Door de sterke groei, was uitbreiding noodzakelijk en habicom vond haar nieuwe thuis op de grens van Mortsel en Berchem. Het voormalige café 't Prisonneke op de hoek van de Antwerpsesteenweg en de Hendrik Kuypersstraat, werd omgetoverd tot een stijlvol vastgoedkantoor. 
 

2016: Het idee ontstaat om verder uit te breiden in de Zuidrand van Antwerpen. Dit wordt ook realiteit in:

2020: Ondertussen telt habicom 4 kantoren en 20 sympathieke teamleden die één voor één gepassioneerd zijn door vastgoed en zich ten volle inzetten voor een succesvolle verkoop en verhuur van jouw eigendom.

 

WIST JE DAT...

 

Nogmaals BEDANKT aan alles en iedereen die de voorbije vijf jaar ons pad heeft gekruist.
Klanten, medewerkers, familie en vrienden ... Zonder jullie stonden we niet waar we vandaag staan!